Імміграція до Манітоби
-
У мене проблема в іншому - а аккаунті дружини вибираю "Apply to come to Canada", потім "Visitor Visa/ Study and/or Work permit". Мене виводить на початок анкети. Опції "apply for .." не бачу, рядка де я можу ввести ім'я дитини теж нема, от і виходить що я заповнюю заявку на дружину, а не на дитини і звісно мені анкета видає опцію далі «віза чи воркперміт». Виходить що я повинен заповнювати анкету на дитину з аккаунту дружини щоб анкета мене вивела на стаді перміт. Але як зрозуміти що то дитина, тільки з прикріплених документів?
-
Мав на увазі для нового паспорту ☺️
-
У новий паспорт треба спочатку заповнювати на open work permit, а потім на візу?
-
Підкажіть будь ласка, а плата за стаді перміти зараз відсутня виходячи з - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/fee-waivers.html? "We’re waiving fees for certain types of applications under the Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET). You may be exempt from paying the below fees if you meet all of the below requirements: you applied under the CUAET measures before July 15, 2023 your application was approved you’re now in Canada."
-
У формі IMM5710 треба вказати номер UCI діючого work permit ? Паспорт підгружати новий ? Та що писати, у description, що мені треба новий ворк перміт та віза?
-
Бо старий паспорт закінчується, а з ним віза та ворк перміт. То треба податися на візу та ворк перміт з новим паспортом
-
Ви писали ,що то не має значення, на що подавати першим. То коли заповнюєш на ворк перміт, треба підгружати вже новий паспорт?
-
Хочемо зробити нові візу та ворк перміт для нового паспорту, бо у дружини старий паспорт дійсний до вересня, а з ним віза та ворк перміт. Підкажіть будь-ласка, спочатку треба заповнювати аплікацію на візу, а потім на новий ворк перміт?
-
Бо трохи заплутався 😔