Імміграція до Манітоби
-
Це з офіційного сайту, судячи з усього немає різниці
-
-
Потрібна порада від тих хто вже проходив шлях підтвердження своєї вчительської освіти. Мені через WES вже підтвердили дві моєї освіти, відповідно оцінили і бакалавра і магістра. При оцінці бакалавра додали ремарку, що диплом дозволяв teaching in a secondary school. Але я так розумію що аби отримати ліцензію мені таки зробити оцінку course to course? Може хто вже проходив процес то підкажіть. Щиро вдячна.
-
Підкажіть, будь ласка, на вашу думку, якщо маю фоп в Україні, відкритий в листопаді 2021 року. Після війни транзакцій майже не було. Але це єдиний мій досвід роботи за останні 5 років. Чи варто показувати цей ФОП? Я планую подаватись на провінційку з січня. Можна ФОП призупинити груднем і буде рік стажу. Є виписки з державного реєстру та договір зі складом. Також, я ФОП вказувала при заповненні анкети куает.
-
Ворк перміт оформлюють у першому канадському аеропорту.
-
дякую!
-
Привіт) Поділіться досвідом, хто вже в Канаді. Чи можна отримати ворк перміт вже в останньому аеропорту, якщо в мене кілька пересадок по Канаді?
-
Буде задачка над якою потрібно буде попрацювати нам всім🫠 Якщо зроблю зараз - вона втратить чинність через три місяці, а якщо робити через n місяців, то поняття не маю як я буду її витягувати з Угорщини
-
Є люди які демонструють "обличчя" нації, а такі як ось ці - прекрасна демонстрація "дупи" усього українського народу. І так завжди, за кордоном в українця нема гіршого ворога ніж його побратим, я згораю з сорому коли чую/бачу таке.
-
Та да, через таких і починаються проблеми, скрізь нечисть гадить, в кожній країні.
-
Гадаю, те, що ви знайшли, підійде, мабуть зможуть перевірити, якщо захотять
-
Так зараз воно і не треба, доки знадобиться, всі строки вийдуть. Але так, краще наперед дізнатися, як її потім дістати, знаходячись в Канаді)
-
Хмм, дякую, пошукаю, що тут в Румунії