Імміграція до Манітоби
-
Я отримала LAA після останньої вибірки. Там зробила правильно, показала цифру 2.
-
Щиро дякую
-
Якщо тільки двоє дітей іммігрують з вами, то ви в ЕОІ вказуєте 2 людей і все. На етапі апілкації (вже після вибірки) ви вказуєте кількість дорослих (у вашому випадку 1) і 2 дітей неповнолітніх. Якщо інші члени сім'ї не іммігрують, то ви їх взагалі не вказуєте
-
Стосовно study permit/visitor record. Я хочу відкрити для своєї дитини RESP account, для цього він має мати SIN, який не дають на visitor record. Я дзвонив до ircc, вони сказали, що треба відкривати study permit для цього. Зараз намагаюсь встигнути до кінця року, адже resp можна відкрити до кінця року, коли дитині виповнилось 15.. отакий челендж. Завтра буду писати на кризову форму.
-
Тепер ппацюю над аплікацією
-
Всім привіт.Можливо трохи не по темі , але така ситуація. Влаштувався на роботу в заклад харчування, але на тиждень виходить менше 30 годин робочого часу. Чи може рахуватися це як full-time робота ( власник каже ,що так ).Можливо хтось зустрічав подібну ситуацію,чи розуміється в цьому. В інтернеті я знайшов ,що 30+ годин то full-time. Ось така дилема.
-
Допомога з тимчасовим житлом буде надаватися до 31.03,2024 року на 30 днів як і попередньо?
-
Доброго дня! Чи є тут люди, які зараз подають паспорти на вклейку візи у Варшаві? Чи вийшло у Вас оплатити збір документів? Відгукніться, будь ласка. Завчасно дякую.