Імміграція до Манітоби
-
А скільки часу були в Україні?
-
Скажіть будласка, не підгрузили документы по роботі на другого апліканта не основного, треба догружати документы по роботі якщо він селф емплоед? Чи краще почекати до запит від провінції?
-
Поки надається. На 30 днів. Також є можливість продовження ще на 14 днів у виняткових випадках.
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка, може в когось був схожий досвід: я працюю в великій компанії, офіси якої є по всій Канаді, головний офіс в Оттаві. Я працюю конкретно на офіс в Вінніпезі і офер підписувала з ними. Але в пейстабах в мене взагалі адреса БК вказана 😞 Чи можу я в такому випадку подаватись на номінацію? Дякую
-
Допоможіть розібратись, можливо ще комусь буде корисно.
-
Доброго дня всім. Заповняю заявку на номінацію і є дуже багато нюансів. Запитаю перше : як в вкладці Education додати всі школи? У нас головний аплікант чоловік, він не українець і шкільна система в них схожа до Канади - молодша школа , середня і ліцей- це все різні установи і сума 12 років. Після 2 років ліцею вони здають бакалорію ( типу наш ЗНО) . Нажаль документів про закінчення 2 перших шкіл немає, та і коли вводити інфу то можна лиш вибирати 10 years of secondary education: а в нашому випадку він вчився 6 років in primarie, 4 роки в середній, а потім 2 роки в ліцеї, після якого здавав державний іспит. Я не знаю як краще зробити і все правильно ввести
-
А заяву ви яку писали, є якийсь шаблон? Чи просто від руки?
-
Дякую!
-
Цікавить
-
40-50 CAD сторінка в ліцензованого перекладача