Імміграція до Манітоби
-
$40 за довідку про несудимість.
-
Дякую!
-
І ще потрібно всі роботи вказувати, чи тільки за які клеймили бали ?
-
Я теж так думала, поставити роки початку і закінчення не на 2 роки , а на 12 , наче він ходив в одну, бо по іншому не знаю як все те звести разом ( там навіть школи уже перейменовані, а дістати доки звідти взагалі нереально, тому що там це не так важливо, важливий лиш BAC бакалорія, бо без нього не вступити в виш. Дякую Вам за допомогу. Буду розбиратися далі.
-
У application history добавляти першу візу яку отримали по куает? І чи добавляти що подавалася на новий ворк перміт, але лише отримала лист, що вони прийняли до огляду заявку? бо поки я добавила лише ворк перміти які ми отримали вже (перші самі, і зі зняттям обмежень)
-
А якщо сам на себе працював , то як ?
-
А якщо людина працювала не офіційно - як заповнити всі ті віконечка?
-
Більшість вказує всі роботи, але ті роботи, де не можна підтвердити, пише, що бали не клеймили за цей досвід. Дехто просто вказує роботи, за які клеймлять бали, але я вже неодноразово бачив, що офіцер потім все одно просить додати резюме, щоб розуміти чим людина займалася останні роки На федеральному етапі у будь-якому випадку потрібно все вказати, без жодного дня пропуску, бо дуже купа запитань
-
Доречі, я особисто запитувала в Mpnp чи можна додавати копію договору з попереднього місця роботи, замість референсу, сказали що можна, і якщо документи французькою, можна не перекладати - можливо комусь згодиться така інформація.