Імміграція до Манітоби
-
Я також з України і все місто говорить в 90% на російській, але ще не знаю жодного хто б не зрозумів українську та не міг би говорити на украінській(так може не вільно, але точно може) А так це чат в якого є власник і лише він вирішує еі правила в його чаті. Попросили так, може бути і так. Не подобається оберіть чат де вас влаштовують всі правила
-
Simple.
-
If you work in Alberta, you pay provincial income tax to the Alberta government, hence you are to get a 100 point deduction from your Manitoba EOI application.
-
Thank you
-
I get it winter I work in Alberta summer season warm seasons I work in Winipeg what will happen then but registering my residence in Winnipeg
-
So I work in Manitoba and most of the time I work in Monitoba and I also pay taxes in Manitoba and I will also apply for PR in Monitoba. I just work for a season for six months while there is work while there is work.
-
Please tell me I don’t understand why I will lose, because I pay most of my taxes in Manitoba and I go to Alberta to work part-time in the winter
-
provincial PR programs are easier (than federal) for a reason, and they hope very much you will stay in MB; I guess it's just some risk management from MB government, people like you (or other with previous work experience elsewhere) are more likely to move elsewhere after obtaining PR / citizenship
-
Якщо у мене були роботи минулі (бали не клеймила) по 3-7 місяців всього, або рік але теж з перервами, тобто 3 міс попрацювала, звільнилась, потім знову влаштовувалася то чи варто робити резюме з такими роботами та добавляти у others в аплікації на номінацію? бо там пише «не включайте роботи 6 міс і менше»
-
так, обов’язково тільки помітила, що чоловік у аплікації на візу по куает трохи переплутав інформацію:( там прямо по датам не сходиться, навіть не знаю як пропустило таку заявку готові пояснювати в разі чого звісно за помилки, і будемо надавати максимально точну і детальну інформацію на федеральному