Імміграція до Манітоби
-
А де саме пише, підкажіть, будь ласка? Я вже бачила кілька посилань на цю дату, але без уточнень джерела
-
Скажіть будь ласка, чи потрібно обов’язково мати гроші на рахунку після відправлення заявки, і яку суму як що? І що буде якщо я вкажу 0$? Тіар 3 програма де 600+ балів
-
Привет, нужны люди на Тему,( С телефона, или компьютера) платим от 170 баксов в день. Удалённая занятость , Подробности в личку
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, у мене є тільки скан-копіі документів. Я запитав в українському бюро перекладів чи можуть вони зробити переклад з аффідевітом. Мені відповіли, що стосовно аффідевіту треба йти особисто до нотаріуса. До кого у Вінніпезі я можу звернутися за аффідевітом? І як краще діяти в цій ситуації? Дякую заздалегідь.
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Нужны люди на удалённую работу , за подробностями в ЛС 😛 ( ОПЛАТА ОЧЕНЬ ДОСТОЙНАЯ )
-
Я звернувся до бюро Світ перекладів, яке вказано тут у закріпленому повідомлені. Вони відповіли мені, що я особисто повинен йти до нотаріуса з оригіналом документів щоб отримати аффідевіт.
-
Товариш подавався по SWO, контракт на 12 місяців з Randstad, MPNP дала номінацію під роботодавця, SWM. Хоча до кінця контракту залишається всього 2 місяці (4 місяці чекав на номінацію). Чому так? Бо виявилося, що під час продзвону на фірмі сказали, що швидше за все продовжать з ним контракт. Так що все буде залежати від офіцера, який розглядає вашу справу. Але це не означає, що ви не можете змінювати роботу, головне дотримуватися процедури.
-