Імміграція до Манітоби
-
В консульстві сказали, що так, але хочу уточнити, може у когось є такий досвід
-
Добрий день. Чи можна отримати візу і новий visitor record в продовжений паспорт? (Дитина 4 роки)
-
Було б добре, щоб хтось розписав цей процес common law registration від А до Я. Але той, хто має реальний досвід.
-
Ось дівчина писала, може її запитайте t.me/uccmb/123233
-
Вітаю! Сподіваюся, ви в безпеці. Я журналістка з Миколаєва, пишу для сайту Евакуація.Сіті t.me/evacuation_city (Усе про евакуацію та допомогу в Україні та за кордоном). Шукаю для статті історії українок чи українців, які отримали чи подалися виїхали на PR. Наприклад: виїхали ще на початку за СUAET і зараз подається на PR; виїхали спеціально, щоб отримати карту постійного жителя; виїхали до родичів, але спочатку не збиралися отримати карту постійного жителя. Чи могли б Ви поділитися своєю історією для нашого сайту? Можливо, саме вона стане комусь у пригоді. Наперед дякую!
-
Ні, не здавали поки
-
Друзі, чи зможете продублювати файл, щось не качає і не відкриває(
-
IRCC account
-
Доброго ранку. 2 тижні тому прийшов AOR та я під‘єднав аплікацію до IRCC аккаунту. Але жодних запитів на документи ще не приходило. Вони мають приходити до IRCC чи до PR порталу? Дякую
-
в мене за 20 сек все скачало та відкрилось. подивіться свої налаштування.
-
цей автоматичний лист, мабуть, усім приходить
-
Добре. Запит на біо прийшов в той самий день що і АОR, я вже склав її
-
Хтось подавав заявку на нову програму для українців на возз’єднання сім’ї? Якщо хтось legally separated зі своїм чоловіком/дружиною, чи потрібно все одно надавати історію подорожей цієї особи? В інструкції на цю тему нічого не сказано
-
Як правильно вказати part time job в Personal History? Дякую )
-
З цією біометрію зараз нічого незрозуміло. Я також отримала, і методом виключення заплатила за сина. Подивимось що буде далі. Моя та чоловіка в кабінеті висить як дійсна.
-
Я зробила так само 🤷♀️
-
Ми робили всі переклади в українському бюро, афідевіт поставив перекладач, замовляли тут: instagram.com/fidemmoris_translationagency?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==
-
Вітаємо, Igor Gornyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/campaigns/biometrics/facts.html
-
Я подався 3 серпня і ще нічого , надіюсь ті хто подавались в липні вже отримали АОR .🙂
22 Jan 2023, 05:40
98675/233367
6 minutes ago