Імміграція до Манітоби
-
Я зробила так само 🤷♀️
-
Вітаємо, Igor Gornyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
дякую, що поділилися джерелом. Я подавалася в другій декаді травня, тому навіть не бачила такого 🙃
-
ну, мені так само прийшов автоматичний лист про біометрію. Я оплатила за дитину. Здав син 8 листопада — і вона одразу підтягнулася. Після того автоматично змінився статус в полі про біометрію на Completed, але зазначена моя дата ще 2022 року
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно робити переклади диплому/додатку та додавати їх на провінційному етапі, якщо я маю WES? Або достатньо пдф з даними евалюації? (пошук по чату не допоміг)
-
Попросили тільки проплатити
-
А якщо немає фізичного доступу до додатку диплому і є тільки "пластик"? Це треба буде якось пояснювати або разом з WES буде ок?
-
Я робив евалюацію у 2018 чи 2019. Усі документи відправляв фізично через Апостіль.
-
Добрий день . Вибачте будь ласка що не потемі . Тут є батьки , у яких діти будуть поступати у 2024 році до Університету Манітоби . Можете підказати будь ласка. У Мене син зараз навчається тут у 12 класі . Хоче поступати до цього університету. Якщо ви знаєте роскажіть будь ласка який тут процес вступу до університету, коли подавати документи? І щоб поступити на умовах domestic student що треба зробити? Дуже хвилюємося, тому що повна вартість навчання нам не під силу.. Заздалегідь велике вам дякую. Підкажіть будь ласка хто знає. Гарного вам дня.
-
Дякую