Імміграція до Манітоби
-
Вам треба самим звертатися до університету та вияснити саме ваш кейс. Нам так і відповіли, що в кожного свій бекграунд і з попередніми оцінками та сертифікатами з України і тут із Канади і з мовою. Та навіть на різні факультети різні вимоги.
-
В грудні 2023 вже треба подавали аплікацію на вступ на осінь 2024
-
Немає за що. Просто загальні поради можуть тільки заплутати. Там ще є вимоги до кількості грошей на рахунку яку треба показати для когось ща рік, для когось за всі 4 роки
-
Він ходив тут в 11 класс , зараз перейшов у 12 . Отже у нього буде атестат
-
Спілкування в цій групі виключно українською та англійською мовами! Жодних виключень
-
УКРАЇНСЬКОЮ, будь ласка!
-
Спасибо большое
-
Лише майте на увазі, що якщо ваш син не провчився хоча б два роки в Манітобі у high school, то він не отримає місцевий атестат.
-
Admission process вже почався, якщо я не помиляюся. Потрібно створити акаунт і починати додавати документи. Для того, щоб вияснити про ціну, вам потрібно передзвонити до admission offfice, там вам розкажуть, що потрібно зробити. Не всі спеціальності доступні для CUAET студентів. IELTS or CELPIP is must-have
-
Дуже вам дякую.
-
Дуже дякую
-
Я зрозуміла, дуже дякую.
-
Питання не в атестаті. Питання у кількості необхідних кредитів, особливо із англійської та математики. Якщо ваш син набрав достатню кількість кредитів із англійської, то тесту тоді не потрібно
-
Не покладайтеся на думку шкільного адвайзора, вони можуть і не знати внутрішніх правил університету
-
Дякую
-
Для університету потрібно мати стаді. Я знаю, що були певні виключення, але зараз не пам'ятаю точно. Уточніть в університеті чи коледжі
-
А за перміт ви не підкажете? Шкільний консилер сказав що достатньо ворк перміту, який у нас є. Але це дивно. Завжди чула, що стаді перміт потрібен.
-
Не зовсім правда, моя дитина провчилась в 12 класі ж жовтня 2022 и в літку 2023 отримала атестат. Так що ..
-
Ну значить це на розсуд школи а не у всіх 100% випадках
-
До нас до КУК звертались учні, які не отримали цих атестатів. Так що...
22 Jan 2023, 05:40
98708/229748
36 minutes ago