Імміграція до Манітоби
-
Питання не в атестаті. Питання у кількості необхідних кредитів, особливо із англійської та математики. Якщо ваш син набрав достатню кількість кредитів із англійської, то тесту тоді не потрібно
-
Не покладайтеся на думку шкільного адвайзора, вони можуть і не знати внутрішніх правил університету
-
Дякую
-
Для університету потрібно мати стаді. Я знаю, що були певні виключення, але зараз не пам'ятаю точно. Уточніть в університеті чи коледжі
-
А за перміт ви не підкажете? Шкільний консилер сказав що достатньо ворк перміту, який у нас є. Але це дивно. Завжди чула, що стаді перміт потрібен.
-
Не зовсім правда, моя дитина провчилась в 12 класі ж жовтня 2022 и в літку 2023 отримала атестат. Так що ..
-
Ну значить це на розсуд школи а не у всіх 100% випадках
-
До нас до КУК звертались учні, які не отримали цих атестатів. Так що...
-
Не обов'язково ці екзамени треба здавати. Якщо є досить кредитів за канадську школу, тотне треба здавати
-
Не на розсуд школи. Міжнародні студенти мають відучитись мінімум два семестри та закінчити певні предмети English Program To obtain a Manitoba high school diploma (English Program), international students must meet all program graduation requirements as well as the following specific conditions: a. Attend high school in Manitoba for a minimum of two semesters. b. Earn credit for the following five courses while attending a Manitoba public or funded independent school. No evaluation of non-Manitoba credits, challenge for credit, or substitution of credit is permitted on any of these five credits: - English Language Arts 30S/E/M - English Language Arts 40S/E/M - Mathematics 40S/E/M - Physical Education/ Health Education 40F/E/M - History of Canada 30F/E/M c. Participate in any provincial assessment required by Manitoba, written in English.
-
На жаль, ситуація з українцями-учнями старших шкіл гірша, ніж здається. Дуже багато дітей не знають англійської, перебувають у депресії через переїзд тощо
-
Я не спорю з вами просто розповідаю про наш особистий досвід а ви відповіли людині що сину потрібно мінімум два роки. То значить від рівня англійської залежить а не від терміну навчання
-
Дуже часто міжнародні студенти не можуть це виконати за два семестри. Якщо погана англійська, то треба мінімум 2 роки
-
Мені навіть не почали розглядати заявку на візітор перміт для дитини, бо я зробила посилання на цю сторінку і не оплатила, 2 місяці чекала, потім зрозуміла що щось не так, подзвонила в IRCC, сказали, у вас не оплачено, то оплатила, тепер чекаю, досі тиша😞
-
Дякую 😊
-
12 years secondary, ставите галочку present
-
Питання не про канадську школу, а про кількість кредитів із англійської мови. Ви хоч всі чотири роки в школі вчіться, але якщо у вас недостатня кількість годин, то вас в університет не зарахують, якщо там вимагається певний предмет. Атестат можуть видати виключно якщо є 30 кредитів у школі.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка що треба вибрати в цій графі для дітей які ще вчаться в середній школі тут в Канаді. Щось я не можу зрозуміти🤔
-
Я про перший пункт
-
Я правильно розумію, що у такому випадку достатньо ворк-перміту?🤷♀
22 Jan 2023, 05:40
98720/230735
3 minutes ago