Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку , шановні ! Підкажіть будь ласка , дитині 5 років , строк дії паспорту закінчився 28 жовтня . Як можна його подовжити через консульство Едмонтону не виїжджаючи туди ?
-
Ніяк, жива черга на продовження паспорту
-
Але буду намагатися сьогодні додзвонитися до Едмонтону
-
Ні , тому я й запитую у групі
-
А знайома не каже що то за форма була?
-
Запитала, тому що є знайома , яка відправляла паспорт DHL і їй проставили подовження та повернули за тиждень . Але там є якась форма спеціальна
-
На сайті консульства все чітко написано. І про те, що батьки/один з них дитини до 16 років подовжує паспорт у консульстві, і про "форму", це, мабуть, заява, яку повинні заповнити батьки на подовження строку дії паспорта дитини
-
Дивіться умови по стаді перміт.
-
Oksana Gush, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
В ж в курсі, що вам потрібно буде відновити статус дитини?
-
Потрібно.
-
Criminal report в мене не запитували. Я його підкріплена в аплікацію
-
В мене теж саме, запитали criminal record з України та по датам теж саме, може одна і та ж людина розглядає
-
Ви чекаєте ордер на депортацію дитини вже? Не розумію, як можна було допустити таке. Ми вже бачили кілька таких ордерів. Так, дітей ніхто не депортує у країну, де війна, але проблеми потім відіб'ються ехом на етапах подачі на імміграцію. Вам тепер треба буде усюди вказувати, що ваша дитина порушила імміграційне законодавство
-
Можливо. Хочеться вірити, що буде швидко рухатися
-
Доброго дня, таке питання - якщо немає на руках документів про вищу освіту (залишись в Україні 🤦🏻♀️) проте є їх кольорові скан копії - чи буде це проблемою? Потрібно їх завірити, наприклад роздрукувати в кольорі та завірити так як є - таке можливо?
-
Мені так само. До до того як link надіслали, але дозапит лише на ту форму був. Побачимо)
-
Чудово, дякую )
-
Ви можете скинути сканкопії до українського бюро перекладів.
-
Ще до того як прислали link
22 Jan 2023, 05:40
98901/235057
9 minutes ago