Імміграція до Манітоби
-
Работа / Навчання
-
Так за звя'зок з іншою провінціею просто -100 балів, чи сразу відмова ?
-
А підкажіть, будь ласка, що вважається зв‘язком з іншою провнцією? Через що відмовляють?
-
Аааа,ну такого ми не маємо) Мене це і цікавило,може вони просто не вибрали і все без причини ) Дякую за відповідь)
-
Так, мають бути вагомі причини. Наприклад, офіцер дізнається, що ви маєте зв'язок із іншими провінціями і зразу поїдете геть. Або документи про роботу підробка чи багато що інше. Судимості, кримінал, тероризм тощо.
-
А якщо набираєш всі бали є досвід роботи в Манітобі,є англійська і інше,то ж такая ймовірність що не виберуть на номінацію? Чи для цього треба якісь вагомі причини?
-
Номінація від провінції дає вам право продовжити процес оформлення ПР. На мою думку, отримання номінації є найскладнішим етапом, дальше виключно документальний шлях, якщо все ок із документами.
-
Ні, це було за програмою Ознайомчого візиту (SWO). Там критерії були вищі набагато і також потрібно було створити ЕЕ профайл.
-
Скажіть будь ласка , а що таке «номінація»
-
О, зайшла в чат, а тут ви з подяками. Приємно. 😂 Хай усе вдасться🙏
-
Поздоровляю 🎉ви по програмі CUAET?
-
Аналогічно! Хочу подякути КУКу за неймовірну підтримку! 🤩🌻❤️Правда, моя номінація розглядалася без кількох днів 4 місяці.
-
Сьогодні отримали номінацію від Манітоби з підтримкою КУК 🥳🎉🎉🎉🙌 Дуже дякуємо представникам, волонтерам за турботу та допомогу у всьому! 🤗 Заявку на номінацію розглядали рівно 2 місяця.
-
Безкоштовний
-
Ще раз уточню. У гуртожитки поселяють тільки до кінця грудня. Швидше за все цю програму з гуртожитками не продовжать, принаймі угоди з урядом заключені тільки до кінця грудня.
-
420 злотих
-
До іншого чату t.me/ManitobaLife
-
Дякую
-
Проходив у доктора Крук за 300 злотих + 120 злотих за рентген
-
У Манітобі медичний оляд для українців безкоштовний, чи є зміни і він тепер платний?
22 Jan 2023, 05:40
9895/236155
30 minutes ago