Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, може, у когось була аналогічна ситуація. Я робочу візу отримала, а дитині чекаємо вже 4 місяці після подачі, півтора місяці тому надіслали дозвіл батька на виїзд, оскільки від них прийшов запит і з того часу більше ніяких новин. Хочу написати в кризову форму, але не знаю, де її можна знайти. Хвилююся, що дуже довго і можемо не встигнути у встановлений термін заїхати. Може хтось знає, скиньте, будь ласка, посилання куди писати. Дякую!
-
Напишу тут дедлайн про зняття обмеження з ворк перміт, щоб усі бачили. 30 липня - заявка 7 листопада - схвалено 14 листопада - пареровий лист 🔥 Заявка була без руху до початку листопада. Біометрію зарахували заскілька днів до схвалення (це був єдиний електронний лист, що я отримувала в процесі)
-
Ні, навіщо?
-
Саме так
-
Привітулі Як і за скільки часу до закінчення потрібно продовжити візу в Канаді?
-
Якщо ви в Канаді і не збираєтесь подорожувати, то віза вам не знадобиться. Віза потрібна тільки для того щоб перетнути кордон. Щоб перебувати на території Канади протягом більше ніж 90 днів потрібен інший документ, це може бути наприклад ворк перміт.
-
За скільки часу до закінчення візи, потрібно подавати на нову?
-
Ворк перміт довший за візу на 6 місяців
-
Дякую за інформацію!
-
Так виглядає, що всіх нас туди пошлють, якщо не отримаємо продовження WP або PR 😄
-
Якщо балів вистачить, або екстрений варіант)