Імміграція до Манітоби
-
Не зрозуміло деталі, на скільки я розумію то ПР погоджено?
-
MPNP Application Status: Assessment in Process чи просто "in process" ?
-
Я обирав Replacement documents… Все пройшло і оновилося
-
Ще ні. Останні кроки від вас потрібні. Розписані кроки 1 та 2
-
Ще не дуже зрозумів куди надсилати цю інформацію яку вони просять? Чи це ще один емейл має прийти?
-
Дякую,зайшов на сайт ,але немає ніде розділу де я б міг додати цю всю інформацію…
-
На порталі. Там, де продавали аплікацію на ПР prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Не через портал, а reply to the email
-
Вам же чітко пише in reply to this email.....
-
Ось це вказано в емейлі від IRCC, підкажіть будь ласка, це мається на увазі що треба просто відписати їм емейл повідомленням , і надати ту інформацію яку вони просять?
-
У вас чітко пише, що відповідає головний аплікант і вказує всі деталі в точці числі і по dependants
-
Ще підкажіть,якщо лист прийшов і головному апліканту і утриманцю , на різні емейли, чи достатньо відповісти тільки головному,чи потрібно обом?
-
Вам треба відповісти зворотнім E-Mail на цей лист і вказати інформацію яку вони запитують.
-
Дякую за відповідь, просто хотів уточнити , а коли відповіли про портал то взагалі з толку збився .
-
Обов'язково потрібно Тут це називається transcript
-
Доброго вечора, якщо в чоловіка робота self-employed, що обирати коли вводжу дані про його роботу - full time чи part time? Години завжди коливаються
-
Добрий вечір , підкажіть хто диплом про вишку підгружав на MPNP, додатки потрібні чи ні ?
-
Він не головний аплікант Зрозуміла, дуже дякую
-
Self-employed головний аплікант не може йти через SWM. Якщо він неголовний аплікант, то просто виберіть будь що, скільки реально працює.
-
Для тих хто чекає на номінацію майже 6 місяців. 18.05.2023 засабмітив документи на номінацію. Сьогодні 14.11.2023 звязувались з роботодавцем. Але статус заявки все ще - Received.
22 Jan 2023, 05:40
99035/233873
about a minute ago