Імміграція до Манітоби
-
Цього буде достатньо? Якщо є переклад з бюро перекладів з печатками
-
Швидше за все вам не продовжать ще на три роки. Знайомі подалися у серпні, то їм подовжили тільки на 18 місяців, якраз повних 3 роки.
-
Доброго дня всім! Таке питання. Якщо вже є submitted application на MPNP по SWM, номінації на провінцію ще немає. Чи можу я спробувати податись на нову программу для українців які мають родича? Чи конфліктують ці дві програми? Чи можу я мати одночасно ці дві аплікації? Дякую Вибачаюсь, якщо вже підіймали це питання.
-
Дякую за відповідь , зрозуміло. А чому first blood? В переліку програми є також spouse та common law partner. В моєму випадку це може бути common law partner.
-
Дякую)
-
Ihor, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Наступного дня прийшло автоматичне підтвердження, а через пару днів — запрошення з інструкцією на ім'я сина
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, якщо закінчив коледж (вчився 3 роки після 11 класів), потім бакалавра (вчився 2 роки на основі коледжу), чи можу я подати як two post secondary programs?
-
Щось я начиталась чату і не розумію, чи потрібно мені хвилюватися чи ні.. Я зараз чекаю на номінацію 3 місяці рівно, ворк перміт ще добрий на 1.5 років. Мені потрібно новий просити?
-
Питання щодо вкладки «relatives & friends», якщо в чоловіка ( не головного апліканта) є дядько в Вінніпезі але ми не хочемо клеймити ніяких балів за родичів тут, мені все одно потрібно його вказувати у заявці? Чи ставити галочку до графи «no relatives or friends in Canada» ?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, що треба ставити в анкеті 5709 (на study permit) в розділі employment для дітей щоб вона завалідувалась?
-
Думаю, що ні
-
Дякую!
-
Так, на обох давно вже отримали.
-
Дякую, і отримали стаді?
-
Я написала Student, назву школи, дату з якої діти у цій школі
-
Доброго вечора! Питання щодо паспортів. 1. Наші паспорти діють до 2026 року. Подаватися на PR будемо на початку 2024 року. Чи потрібно подаватися на нові паспорти перед РR? 2. Дитина вписана і мій паспорт. Чи потрібно для дитини робити окремий паспорт для подачі на PR?
-
Перевірте тільки, що форма для application inside Canada, бо я вже не пам‘ятаю номер форми
-
Цe imm5709e, наче вона.
-
Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
99090/231325
3 minutes ago