Імміграція до Манітоби
-
Щось я начиталась чату і не розумію, чи потрібно мені хвилюватися чи ні.. Я зараз чекаю на номінацію 3 місяці рівно, ворк перміт ще добрий на 1.5 років. Мені потрібно новий просити?
-
Питання щодо вкладки «relatives & friends», якщо в чоловіка ( не головного апліканта) є дядько в Вінніпезі але ми не хочемо клеймити ніяких балів за родичів тут, мені все одно потрібно його вказувати у заявці? Чи ставити галочку до графи «no relatives or friends in Canada» ?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, що треба ставити в анкеті 5709 (на study permit) в розділі employment для дітей щоб вона завалідувалась?
-
Думаю, що ні
-
Дякую!
-
Так, на обох давно вже отримали.
-
Дякую, і отримали стаді?
-
Я написала Student, назву школи, дату з якої діти у цій школі
-
Доброго вечора! Питання щодо паспортів. 1. Наші паспорти діють до 2026 року. Подаватися на PR будемо на початку 2024 року. Чи потрібно подаватися на нові паспорти перед РR? 2. Дитина вписана і мій паспорт. Чи потрібно для дитини робити окремий паспорт для подачі на PR?
-
Перевірте тільки, що форма для application inside Canada, бо я вже не пам‘ятаю номер форми
-
Цe imm5709e, наче вона.
-
Дякую!
-
По другому колу питаєте.... Треба Треба
-
За бакалавра дають більше балів, хіба ні?
-
Вкажіть, але не ставте галочку, що він буде endorse settlement plan, щось там так є. Уважно подивіться #відео #3. Там пояснюється про це.
-
Громадо підкажіть,як узяти довідку про несудимість у Польщі?
-
Добрий ранок друзі,скажіть скільки годин в тиждень треба працювати щоб через пів року подати на PR,можливо я щось не так пишу,то поправте! ?
-
Якщо у вас є бакалавр, то це three years or more у розділі про бали за освіту.
-
Ні. Чекайте на номінацію.
-
Супер,дякую
22 Jan 2023, 05:40
99098/229779
less than a minute ago