Імміграція до Манітоби
-
Перевірте тільки, що форма для application inside Canada, бо я вже не пам‘ятаю номер форми
-
Цe imm5709e, наче вона.
-
Дякую!
-
По другому колу питаєте.... Треба Треба
-
За бакалавра дають більше балів, хіба ні?
-
Вкажіть, але не ставте галочку, що він буде endorse settlement plan, щось там так є. Уважно подивіться #відео #3. Там пояснюється про це.
-
Громадо підкажіть,як узяти довідку про несудимість у Польщі?
-
Добрий ранок друзі,скажіть скільки годин в тиждень треба працювати щоб через пів року подати на PR,можливо я щось не так пишу,то поправте! ?
-
Якщо у вас є бакалавр, то це three years or more у розділі про бали за освіту.
-
Ні. Чекайте на номінацію.
-
Супер,дякую
-
Від 30 годин і більше в тиждень.
-
Доброго ранку. Я подався на номінацію від провінції . Я головний аплікант. При подачі вказував, що дружина теж має працю. Зараз дружина звільнилась.Чи повинен я зараз десь зглошати, що вона не працює? Якщо потрібно, то де і як це зробити? Бо в тій аплікації не має такого розділу як заміна праці.Тільки різне. Дякую
-
Привіт всім. дружина запутала мене. по спецвибірці для украінців, подавати можна тільки після звільнення і робота повинна бути більше ніж пів року?
-
Має бути безперервна робота. Сезонна робота, якщо не має повних 6 місяців підряд, може не підійти. Рекомендую вам написати до MPNP. ЕІ є звільненням.
-
Дякую
-
так в мене просто вона типу сезоенна з 1-2 місяцем переви на ЕІ
-
Обов'язково робота на одного роботодавця, мінімум 30 год на тиждень
-
Так, фултайм робота на одного роботодавця 6+ місяців, короткотерміновий контракт або вже звільнитися на момент подачі ЕОІ.
-
На провінцію не обов'язково. Але на федеральному єтапі - обов'язково мати паспорт на кожного.
22 Jan 2023, 05:40
99107/234418
20 minutes ago