Імміграція до Манітоби
-
так, я знаю. я питаю тільки за те коли я можу подаватись. Так, нас звільняють і через місяць-два - наймають назад)
-
EI виплачують, коли працівника звільняють з роботи. Вас звільняють кожного року, коли завершується сезон
-
ні ні, вона має. Я вже маю більше 6 місяців і до 19 грудня, потім частину січня вдома і в кінці січня виходимо на роботу.
-
Сезонна робота НЕ підходить для Skilled Worker in Manitoba
-
як це, а та програма яка пів року і звільнитись, з 10к на рахунку?
-
Ви ніколи не зможете податись з сезонною роботою. Ви не відповідаєте умові мати постійну роботу.
-
правильно?
-
я маю кошти, майно, з цим все норм. до англ, не готовий, але на мімнімум здам, балів вистачає) Умови програми знаю. В мене питання тільки в часі подачі, бо дружина заплутала. Тільки після звільнення
-
так так, я за цю спецвибірку і казав.
-
Це напрям Skilled Worker Overseas, у якому є спеціальна вибірка для українців. Вам треба мати і гроші, і тест з мови Так. Подивіться відео, будь ласка. www.youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
@vladislav_forbiz хоче кікнути Di Maltseva з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Здравствуйте) Ищем людей в наш коллектив ) От нас вы получите: -Поддержку 24/7 -Бесплатное обучение -Заработок от 2100$ -Приятный коллектив и бонус в конце обучения) Если вы хотите что-то поменять в своей жизни, или попробовать получить полезные знания пишите ( + ) в лс👩💻
-
я можу подаватися і зараз? якщо все підготую та не чекати звісльнення? правильно?
-
Бо я ж тоді побіжу задавати англ, якщо можна і зараз.
-
Це не має жодного значення.
-
в верівіфейшин вказано що до 19го і з січня чекають мене знову
-
знаю, я тільки питаю)
-
Так ви ж написали, що у вас немає тесту з мови. Без тесту неможливо заповнити ЕОІ.
-
Якщо в контракті написано, що 19 грудня звільнять - можете вже подаватися
22 Jan 2023, 05:40
99129/235417
7 minutes ago