Імміграція до Манітоби
-
Це напрям Skilled Worker Overseas, у якому є спеціальна вибірка для українців. Вам треба мати і гроші, і тест з мови Так. Подивіться відео, будь ласка. www.youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
@vladislav_forbiz хоче кікнути Di Maltseva з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Здравствуйте) Ищем людей в наш коллектив ) От нас вы получите: -Поддержку 24/7 -Бесплатное обучение -Заработок от 2100$ -Приятный коллектив и бонус в конце обучения) Если вы хотите что-то поменять в своей жизни, или попробовать получить полезные знания пишите ( + ) в лс👩💻
-
я можу подаватися і зараз? якщо все підготую та не чекати звісльнення? правильно?
-
Бо я ж тоді побіжу задавати англ, якщо можна і зараз.
-
Це не має жодного значення.
-
в верівіфейшин вказано що до 19го і з січня чекають мене знову
-
знаю, я тільки питаю)
-
Так ви ж написали, що у вас немає тесту з мови. Без тесту неможливо заповнити ЕОІ.
-
Якщо в контракті написано, що 19 грудня звільнять - можете вже подаватися
-
вже маю. Тому і питання, можу зараз, чи після 19 грудня коли буде оставнній день роботи
-
Тоді, коли будете мати 6 місяців роботи на манітобського роботодавця. Звільнення ні при чому.
-
@mary_dyomina хоче кікнути Di Maltseva з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Доброго ранку Маю таке питання. Захворiла на ковiд. Маю тест позитивний. Потрiбно бути дома 5 днiв. А якже я поясню офiцеру, що цього тижня не мала 30 Годин? Невже треба все с початку починати? Красно всiм Дякую за допомогу
-
я так розумію що там середня потрібна. не задавася цим питанням, в мене 220 в місяць годин
-
а якщо у мене один тиждень 25год, а інший 35?
-
Мінімум 30 годин на тиждень. Однак, коли ми зустрічались з МПНП, то вони сказали, що якщо є 30 годин в середньому, то будуть розглядати індивідуально.
-
Так, можете
-
В мене немає менше, тільки більше. то я дівчині відповів, вже десь тут була відповіть від офіцера, в чаті
22 Jan 2023, 05:40
99138/235354
2 minutes ago