Імміграція до Манітоби
-
знаю, я тільки питаю)
-
Так ви ж написали, що у вас немає тесту з мови. Без тесту неможливо заповнити ЕОІ.
-
Якщо в контракті написано, що 19 грудня звільнять - можете вже подаватися
-
вже маю. Тому і питання, можу зараз, чи після 19 грудня коли буде оставнній день роботи
-
Тоді, коли будете мати 6 місяців роботи на манітобського роботодавця. Звільнення ні при чому.
-
@mary_dyomina хоче кікнути Di Maltseva з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Доброго ранку Маю таке питання. Захворiла на ковiд. Маю тест позитивний. Потрiбно бути дома 5 днiв. А якже я поясню офiцеру, що цього тижня не мала 30 Годин? Невже треба все с початку починати? Красно всiм Дякую за допомогу
-
я так розумію що там середня потрібна. не задавася цим питанням, в мене 220 в місяць годин
-
а якщо у мене один тиждень 25год, а інший 35?
-
Мінімум 30 годин на тиждень. Однак, коли ми зустрічались з МПНП, то вони сказали, що якщо є 30 годин в середньому, то будуть розглядати індивідуально.
-
Так, можете
-
В мене немає менше, тільки більше. то я дівчині відповів, вже десь тут була відповіть від офіцера, в чаті
-
Доброго ранку,я головний аплікант, працюю фул тайм офіційно,а чоловік працює self employed,що в такому випадку вказувати при заповнені на номінацію? Бо ж job offer немає, реквізитів теж. Підкажіть,бо не знаємо що далі
-
Який бал є прохідний у Вініпезі, підкажіть?
-
На 5 балів більше, якщо це 2 освіти.
-
Якщо ви один, то 0
-
Якщо я подаюся один, мені залишити тут 0, або вказати 1? EOI
-
Так, я там помилився. Ніби в коментарях потім написав про те
-
Заповнюю по вашому відео, де ви вказали, що чоловік (головний аплікант) + дружина + дитина = 3 персони в цій колонці. Тому я і вирішив зʼясувати. Дякую.
-
Так, зможете
22 Jan 2023, 05:40
99146/234085
18 minutes ago