Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Natalie! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В Україні це рахується як бкзперервний стаж. Я б попросила довідку з роботи, щоб бути впевненою в тому, що вони підтверджують безперервність роботи
-
Але ж ви були в відпустці по догляду за дитиною, а не звільнялися
-
Доброго дня. Поможіть розібратися. Була працевлаштована з 22.02.2016 по 01.12.2022 (в декретній відпустці 30.01.2020 по 30.11.2022) Клеймити досвід я можу за останні 5 років то це буде з листопада 2018 до січня 2020-це 1 рік?
-
В довідці вказано про декретну відпустку. Тому я думаю що для Канади я "не працювала"(
-
Але, мабуть, дійсно, для Канади краще клеймити досвід до відпустки, щоб ніхто не подумав, що ви собі балів "зайвих" додали
-
Ну, вам навіть пенсійний стаж зараховувався: www.kmu.gov.ua/news/roziasnennia-pfu-chy-zarakhovuietsia-do-stazhu-zhinkam-chas-dohliadu-za-malolitnoiu-dytynoiu
-
Боже, дякую! Чуть не потрапила в капкан 😂 На цьому ж сайті потрібно реєструватись ,так? www.ielts.ca/register-for-ielts/?utm_term=ielts%20winnipeg&utm_campaign=exams-all-ielts-ame-ca-cpa-low-google-search-nova-scotia-brand&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=9800219522&hsa_cam=19644245888&hsa_grp=148287824764&hsa_ad=650111986270&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-335839091716&hsa_kw=ielts%20winnipeg&hsa_mt=p&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIkYueicbGggMVXy2tBh0JzAxeEAAYAiAAEgKpIfD_BwE
-
Для Канади, якщо ви отримуєте зп і сплачуєте податки - ви працевлаштуванні. Відпустка по догляду за дитиною - це відпустка.