Імміграція до Манітоби
-
Боже, дякую! Чуть не потрапила в капкан 😂 На цьому ж сайті потрібно реєструватись ,так? www.ielts.ca/register-for-ielts/?utm_term=ielts%20winnipeg&utm_campaign=exams-all-ielts-ame-ca-cpa-low-google-search-nova-scotia-brand&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=9800219522&hsa_cam=19644245888&hsa_grp=148287824764&hsa_ad=650111986270&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-335839091716&hsa_kw=ielts%20winnipeg&hsa_mt=p&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIkYueicbGggMVXy2tBh0JzAxeEAAYAiAAEgKpIfD_BwE
-
Для Канади, якщо ви отримуєте зп і сплачуєте податки - ви працевлаштуванні. Відпустка по догляду за дитиною - це відпустка.
-
Згоден. Сам чекаю з нетерпінням
-
Немає. Наразі на провінційному етапі в середньому очікування ~4 місяці. Деякі 6+ місяців чекають
-
Пріоритетності для українців немає і не було. Є полегшена вибірка і все.
-
Доброго дня. Підкажіть чи обов'язково оновлювати work permit для подачі на номінацію, якщо я працюю в сфері без обмежень на моєму старому work permit який до 2025? Та друге питання, чи це правда що зараз не дають wp в аеропорті і потрібно подаватись онлайн та чекати до 6 місяців?
-
Я знаю декілька людей інших національностей і вони чекають вже другий рік поспіть на федеральному етапі. Тому висновок: для українців є пріоритет 🙏 Іноді мені незручно перед іншими, бо ми всі однакові начебто.
-
Тобто частко моя інформація була правдивою, бо людина питала і про провінційний етап😉
-
Дякую, буду знати. Але судячи по реальних справах хтось отримує погодження раніше за інших, навіть коли подача була пізніше.