Імміграція до Манітоби
-
Я правильно зрозуміла, що ви вказали в анкеті, що перебували/працювали в тій країні, але довідку не надавали і запит від офіцерів так і не прийшов, вірно? В якому ви статусі зараз?
-
Чи можна податись по СВО, якщо в мене контракт більше 12 місяців?
-
Вам зайнятись немає чим?
-
У вас нік ,як россіяни називають НАТО . Ще і сво 😥
-
Подаватись і пробувати якнайшвидше дістати ту довідку
-
Дякую
-
Якщо подаватись поки працюєте, то система автоматично відправить вас до SWM
-
Підкажіть ще будь ласка в цій формі immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/webform/ пропонується лише зміна роботодавця. Можливо є якийсь інший шлях? Дякую
-
Яку освIту вказати ? У мене вища -спецiалист
-
Ми вже їх засипали реквестами, тому і довідку таку нам відправили. Сказали, так як перевіряють все через Інтерпол, то це довгий процес …. Зрозуміло, тоді будемо подаватись з таким листом і ще й свої пояснення додамо, тимпаче довідки з ще 2 країн є. Дякую!
-
На фінальному, нічого не запитували
-
Спікінг зазвичай в інший день здається, має прийти повідомлення за 7 днів до дати або іноді дають дату вибрати окремо. Читайте інструкцію, там має бути написано:)
-
Master’s degree
-
Підкажіть будь ласка як краще зробити. Зараз на етапі очікування номінації. Попрацювала більше 6ти місяців на full-time і роботодавець хоче тимчасово перевести на part-time. В мене також є ще одна part-time робота з січня. Що в такій ситуації робити?
-
Обговорювати з роботодавцем, щоб формально були на фултаймі…
-
чи є сенс подаватися на новий закордонний паспорт для дитини, якщо його паспорт закінчується в листопаді 25 року, а ворк-перміти до вересня? Подаватися буду в сiчнi
-
Там важливо щоб було не менш 30 Годин на тиждень, може бути парт тайм с 30 годинами
-
Доброго дня! Хто робив закордонний паспорт, підскажіть фото треба мати з собою чи нє?
-
Ні. Вас сфотографують там
-
Пане Юрiй, щиро дякую за вiдповiдь А якщо подаюсь на номiнацiю зi старим паспортом дитини,а в процесi буде новий виготовлен ,Чи можу я додати його до документiв ?
22 Jan 2023, 05:40
99246/230861
less than a minute ago