Імміграція до Манітоби
-
Там важливо щоб було не менш 30 Годин на тиждень, може бути парт тайм с 30 годинами
-
Доброго дня! Хто робив закордонний паспорт, підскажіть фото треба мати з собою чи нє?
-
Ні. Вас сфотографують там
-
Пане Юрiй, щиро дякую за вiдповiдь А якщо подаюсь на номiнацiю зi старим паспортом дитини,а в процесi буде новий виготовлен ,Чи можу я додати його до документiв ?
-
Доброго дня, я вибачаюсь що повторюю запитання, можливо хтось знає відповіді, допоможіть будь ласка : 1). Чи треба якийсь документ на дитину (13 років) від батька, ми розлучені офіційно ? У мене є дозвіл на виїзд за кордон (дійсний до січня 2024) та рішення суду про розлучення. 2.) Дитина начається в Українській школі онлайн і в Канадській -потрібно довідки з 2 школ ? Чи потрібно табеля ? 3). В Україні у мене діючий ФОП до кінця поточного року, але паралельно я працювала і маю довідки за 5 останніх років та трудова книжка починаючи з 2001 року. Чи потрібно зазначати ФОП ? 4) Моїй донькі 24 роки, вона в Україні, не планує оформлювати піар, чи потрібно по ній дані десь вказувати ?
-
Та так як буває, то у них страйк, то офіцери звільняються справи не передають, то треба розраховувати, що пр можна і 2-4 роки чекати … а так то в середньому 1.5-2 Тому всі доки треба паралельно робити…
-
Не можу зрозумiти цей процес,якщо дитина буде мати новий паспорт в процесi подачi на пр, коли заповненi всi анкети, та ,наприклад, старий паспорт ще дiйсний. Як додати новий до анкети?
-
Треба буде щоб батько також підписав відповідну форму на імміграцію дитини. Так, дані про дорослу доньку вкажете на федеральному етапі у відповідній формі
-
Дуже велике вам дякую.
-
у вашій аплікації буде форма
-
Дякую, а де взяти зразок форми на іміграцію дитини? Чи нотаріально завірена заява в довільній формі ?
-
У Бест Вестерн підїдьте, там швидко замінять
-
В сенсі? Канада не прийняла українців як біженців. Більше того, програма була тимчасова і націлена виключно на тимчасовий прихисток. Все.
-
Я вот не розумію, до чого паніка з термінами? Канада витратила купу грошей на те, щоб українці приїхали, а потім почне всих виганяти? Не думаю.
-
Ви знаєте, що відбудеться через три роки? Я думаю, що скорше за все буде новий уряд, який заморозить імміграцію. Що це означає? Ніякого продовження
-
Яка різниці між українцем і індусом? Як закінчився термін так і поїдуть, або залишаться
-
І ставити галочку під пунктом «I authorize the release of personal information from my immigration records to this person” ? Відео переглядаю, просто хотіла уточнити бо там сказано про родичів які живуть в інших провінціях, і про родичів які можуть за вас поручитися Мені ні те ні те підходить
-
Люди - це нафта 21 століття. Я думаю, що продовжать ВП навіть тим хто не встигне іммігрувати.
-
Ніхто нікого не буде виганяти. Просто закінчиться Ворк перміт і самі поїдете, бо нічого не буде у вас працювати
-
а тю, я весь час думала з людини, а тут лише 500 запросило😅Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
99262/229857
9 minutes ago