Імміграція до Манітоби
-
Яка різниці між українцем і індусом? Як закінчився термін так і поїдуть, або залишаться
-
І ставити галочку під пунктом «I authorize the release of personal information from my immigration records to this person” ? Відео переглядаю, просто хотіла уточнити бо там сказано про родичів які живуть в інших провінціях, і про родичів які можуть за вас поручитися Мені ні те ні те підходить
-
Ніхто нікого не буде виганяти. Просто закінчиться Ворк перміт і самі поїдете, бо нічого не буде у вас працювати
-
Хто скаже? От реально назвіть хоч одного політика, який наважиться це сказати. Я от спілкуюсь з ними час від часу і поки ніхто не сказав, ні навіть не натякнув на такий фантастичний сценарій. Однак, якщо хтось хоче вірити у якесь чудо, то це ваше право.
-
А я каду буде. Ваше слово проти мого. Моя думка базується на тенденціях плину війни, міжнародній політиці та проміжку часу коли всі хотів заїдуть остаточно, а у перших заїзавших буде закінчуватися строк віз. У гіршому випадку продовжать перміти, а потім скажутььщо ті хто перебував понад 4 роки отримають пр.
-
Безперечно. І Канада також дає таку можливість тим, хто цього хоче. Є понад 80 різних імміграційних програм для отримання статусу ПР. Хто хоче - отримає через одну із імміграційних програм. Хто не захоче - поїде назад або буде працювати на закритому дозволі на роботу, якщо вдасться знайти такого роботодавця
-
Все що десь там в кого закінчується то на загальних підставах зараз. PR також.