Імміграція до Манітоби
-
якщо оригінал не втрачено, то скоріш за все має "силу" копії🤷🏻♀️ Бо в процесі іміграції потрібен оригінал і лише у непереборних випадках можна звертатись до офіцера з поясненням чому немає оригіналу. Тоді вам дійно краще вже в Канаді зробити довіреність і піти цим шляхом.
-
Я звісно спробую зробити ії у будь якому випадку, але бажано зрозуміти яку "силу" має копія що в мене на руках та чи можу я на неї розрахувати
-
Може ви можете зробити довіреність де ви зараз є, передати її на місце, забрати і мати собі спокій з оригіналом?
-
Напевно можно було до початку війни Зараз сказали що тільки з довіреністю, без неї ніяк
-
ви б собі набрали прийомну універу і попросили що прийде такий-то забрати🤷🏻♀️
-
я колись прийшла в універ свого тоді ще не чоловіка і забрала його оригінал бакалавра з архіву, бо він не забрав і той пролежав там років 10😅 Може хтось може підійти і забрати?
-
Якби була можливість потрапити до України та університету - я би навіть сам оригінал взяв 😁 але такої можливості нажаль немає
-
Якщо ви втратили оригінали і вам надали замість них оці документи, то ще можна було б взяти лист-пояснення від університету, на кшталт "Через те що документи були втрачені згідно такої-то причини, ми (університет такий-то) даним листом затверджужємо, що видали такі-то копії для підтвердження того, що такий-то у нас вчився в такий-то період і отримав таку-то освіту" Ну і там уже всі печатки і підписи🤔 Я б так робила😅 Я б у них взяла максимально можливу кількість паперів для підтвердження що я була там студенткою.
-
Ксерокопія , на кожній сторінці штамп ВУЗу та "згідно з оригіналом" від декана) Не знаю до якої категорії це відноситься, цікаво
-
Та то я просто до стендапів готуюсь, не зважайте уваги ))
-
Дуже дякую @weswestern Сподіваюсь на вашу відповідь🙃
-
Wes - це один із волонтерів КУК🙈 просто нікнейм такий у людини😅
-
World education services - то пан ?)
-
Знаю що не потрібна оцінка ВЕС. Щодо копії, то краще вам тут підкажуть з КУК🤔 Якщо це копії завірені університетом на офіційних бланках, то чому б ні. Якщо це просто ксерокси оригіналу, то навряд. Але це мої особисті домисли і судження. Краще тегніть у своєму питанні пана Wes🙈
-
Зрозуміло. Дякую
-
Сайт не можу оцінювати ваші документи на те що там написано)) це ж програма Скоріш за все або занадто великі файли, або не завантажив все що вимагали згідно його попередньої заяви під час ЕОІ
-
Дякую
-
Дякую А якщо не через ЕЕ - копії з університету буде достатньо? Не буде потрібен оригінал?
-
А тут я бачив чоловіка, з 823 в ЕОІ, вже оирмсав ЛАА, а під час заповнення в нього усі документи про освіту червоним світяттся
-
Оцінка від ВЕС потрібна в разі якщо у вас буде йти процес через ЕЕ. Тоді треба точно. Тоді точно варто вам передзвонити у іміджевий центр і порадитись щ ними. Може вони можуть піти на поступки у такий то час, у людей деяких же ж документи пропали під час війни - це ж мають мати архіви.
22 Jan 2023, 05:40
992/233714
13 minutes ago