Імміграція до Манітоби
-
Canadian revenue agency, а простіше Податкова 😁
-
А що таке CRA ?
-
Привіт в мене є результати медогляду, куди їх тепер потрібно подати? Показати в аеропорту?
-
Дякую)
-
Ні, це загальна програма для тих, хто вже працює у Манітобі. Skilled workers Manitoba Canada. Вся інформація є у закріплених повідомленнях. Окрема вибірка для українців відповідає вимогам SWO.
-
Ааа,а сама програма це SWM?)
-
ЕОІ - це не програма. Це етап імміграції, на якому ви заповнююте анкету для попереднього відбору
-
Я чула за програму EOI
-
Вибачте не можу зрозуміти ,що це за програма SWM?Це нова,котра для українців чи я щось плутаю,може є у вас посилання на цю програму ,дякую)
-
Моє запитання саме по роботодавцю з Канади, якщо за півроку у мене більшість зарахування заробітної плати по е-трансферу. Але, як ви кажете, має бути все гаразд🙏🏼
-
Ні, все гаразд,якщо ви матимете пейстаби. Також у Канаді вас перевірятимуть через CRA. Мій пост більше для тих, хто працював у Європі і питає як підтвердити досвід роботи. Я особисто знаю кілька аплікантів, як працювали в Європі і їх просили надати доказ отримання коштів на банківський рахунок
-
Дякую 😊
-
На сім'ю
-
Доброго вечора) Таке питання: декларуванню підлягає сума більше 10 000$ на сім’ю чи на одну людину?
-
Дякую
-
Для можливої подорожі через Лондон без візи Вам потрібно: мати білет однієї авіакомпанії, не міняти аеропорт при пересадці, не забирати багаж в при пересадці, летіти через аеропорт, який має транзитну зону (не усюди вона є) Але це все не гарантує Вам, що вас пустять на літак. Тому, якщо хочете летіти через Лондон з гарантією, що Вас точно посадять на літак, потрібно мати візу. Во всіх інших випадках будьте готові, що подорож не буде вдалою.
-
Підкажіть, будь ласка, а якщо в мене кошти кілька місяців надходили від роботодавця через e-transfer, бо я не могла підключитися корректно до платіжної системи через яку роботодавець виплачував кошти. Називається Wave. Але роботодавець надасть мені пейстаби та листа. Чи не буде з цим проблем при подачі? Дякую!
-
А це була одна авіалінія на весь рейс?
-
Я особисто знаю сім'ю, яку авіалінія не пустила на борт, бо не було візи. Квитки пропали.
-
Ви летіли через Лондон, чи просто чули що потрібно ?
22 Jan 2023, 05:40
9931/235977
16 minutes ago