Імміграція до Манітоби
-
Ні, все гаразд,якщо ви матимете пейстаби. Також у Канаді вас перевірятимуть через CRA. Мій пост більше для тих, хто працював у Європі і питає як підтвердити досвід роботи. Я особисто знаю кілька аплікантів, як працювали в Європі і їх просили надати доказ отримання коштів на банківський рахунок
-
Дякую 😊
-
На сім'ю
-
Доброго вечора) Таке питання: декларуванню підлягає сума більше 10 000$ на сім’ю чи на одну людину?
-
Для можливої подорожі через Лондон без візи Вам потрібно: мати білет однієї авіакомпанії, не міняти аеропорт при пересадці, не забирати багаж в при пересадці, летіти через аеропорт, який має транзитну зону (не усюди вона є) Але це все не гарантує Вам, що вас пустять на літак. Тому, якщо хочете летіти через Лондон з гарантією, що Вас точно посадять на літак, потрібно мати візу. Во всіх інших випадках будьте готові, що подорож не буде вдалою.
-
Підкажіть, будь ласка, а якщо в мене кошти кілька місяців надходили від роботодавця через e-transfer, бо я не могла підключитися корректно до платіжної системи через яку роботодавець виплачував кошти. Називається Wave. Але роботодавець надасть мені пейстаби та листа. Чи не буде з цим проблем при подачі? Дякую!
-
дякую