Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка Employment ver latter роботодавець зобов язаний видати? Чи можна відпрацювати рік і не отримати це? Тільки що розмовляв зі знайомим, каже ніяких документів від роботодавця не отримав(їм все одно і не до того)
-
О, щось схоже на канадців;) дізнайтесь, ким ви рахуєтесь та на яких умовах. А товаришу треба ще раз попрохати написати на фірмовому бланку його позицію, дату з якої працюцює, фултайм та скільки грошей на годину отримує. Можливо так їм буде зрозуміліше. Там 4 речення на листочку.
-
Ок, є Diakonie Deutschland а також Rotes Kreuz Deutschland. Я не рекламую, шукайте сайт в інтернеті , ще є BAMF де ви отримаєте всю інформацію про оренду житла, медицину і перші кроки інтеграції в Німеччині.
-
Напишіть мені завтра, я зкину приклад
-
Дякую за відповідь
-
Має бути написано фултайм і дата з якої працює- так і рахується. Нічого там по дням, погодинно не треба розписувати.
-
Хай просто напишуть, що працює 30 год на тиждень і все. Не потрібно розписувати по тижнях. Головне, щоб при продзвоні роботодавець це підтвердив.
-
Ок, не канадці а керівництво. Завжди зайняте.
-
але там має бути написано години які він працював? Має бути 30 на тиждень…а якшо 2 дні пропустив чи не було роботи і в тебе наприклад 24 години то все, не рахується для подачі?
-
Full time job for 6 consecutive months for the same employer.
-
В умовах на одного работодавця
-
При чому тут канадці? Мені завжди видавали листа дуже швидко. Я останнім часом якраз зустрічав випадки, коли саме українці-власники не видають листів про роботу, бо створили нові фірми і не пооформляли людей на роботу.
-
Доброго вечора! Для SWO треба на одній роботі пропрацювати 6 міс? Чи можна на декількох? Я на одній пропрацював 2 міс і наступного дня пішов на іншу, і тут вже пропрацював 4. Дякую!
-
Дякую
-
Хоч хтось зрозумів про що я говорю.
-
Навіщо мені це? Ми ж про Канаду говоримо. Якщо у Німеччині є програми, за якими просто і без жодних умов та зусиль отримати статус ПР, супер. В Канаді такого немає.
-
Доброго вечора всім! Ось і я отримав AOR сьогодні(подав заявку 3 липня), одночасно до запит на довідку з Польщі (хоч і жив там 5 міс.), також отримав лист з Biometric Fee Request, але коли зробив лінк аплікації до онлайн аккаунту, мені видає що біометрія здана ще в 2022, і дійсна до 2032 року. Тож питання чи слід платити ті 85 баксів, чи якось дочекатись що може оновитись інформація про біометрію?
-
Дякую за допомогу, Анна! Все знайшов та зробив.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи в процесі подачі EOI потрібно вказувати дитину яка народжена вже в Канаді як супроводжуючу особу апліканта?
-
Ви забули перелогінитись на інший профіль)
22 Jan 2023, 05:40
99398/229835
about an hour ago