Імміграція до Манітоби
-
Дякую 😊
-
На сім'ю
-
Доброго вечора) Таке питання: декларуванню підлягає сума більше 10 000$ на сім’ю чи на одну людину?
-
Дякую
-
Для можливої подорожі через Лондон без візи Вам потрібно: мати білет однієї авіакомпанії, не міняти аеропорт при пересадці, не забирати багаж в при пересадці, летіти через аеропорт, який має транзитну зону (не усюди вона є) Але це все не гарантує Вам, що вас пустять на літак. Тому, якщо хочете летіти через Лондон з гарантією, що Вас точно посадять на літак, потрібно мати візу. Во всіх інших випадках будьте готові, що подорож не буде вдалою.
-
Підкажіть, будь ласка, а якщо в мене кошти кілька місяців надходили від роботодавця через e-transfer, бо я не могла підключитися корректно до платіжної системи через яку роботодавець виплачував кошти. Називається Wave. Але роботодавець надасть мені пейстаби та листа. Чи не буде з цим проблем при подачі? Дякую!
-
А це була одна авіалінія на весь рейс?
-
Я особисто знаю сім'ю, яку авіалінія не пустила на борт, бо не було візи. Квитки пропали.
-
Ви летіли через Лондон, чи просто чули що потрібно ?
-
Обов'язково потрібно мати візу, все решта від лукавого.
-
Якщо є сумніви , що людина працювала, вас також попросять надати виписку із банку, щоб побачити, чи кошти надходили від роботодавця
-
Підкажіть будь ласка, хтось летів до Канади через Лондон, як все проходе там, віза треба обов’язково?
-
дякую
-
Reference Letter від работодавця - це найголовніше. Якщо його не можна взяти, то там вже танці з бубнами починаються і спроба його чимось замінити.
-
Привіт, а яким саме документом я можу підтвердити свій попередній Work Experience в Європі про подачі на ПР?
-
Пошукайте за тегом #робота або #job у чаті t.me/ManitobaLife
-
Доброго дня всім. Перебуваю вже в Вінніпегу. Шукаю роботу, не перебераю) Документи вже практично всі тільки ще не пройшов медогляд. Рівень англійської початок b2. Можливо у когось є контакти роботодавців, буду дуже вдячний всім хорошого дня.
-
Отримав кілька пропозицій за гроші допомогти іммігрувати 😂😁Ще раз: чат ведеться волонтерами імміграційного комітету КУК, ми не є професійними імміграційними консультантами, не беремо гроші за консультації і не рекомендуємо ніяких консультантів. Так, ми розбираємося у програмах Манітоби, бо з 2015 року існує програма підтримки українців через ознайомчий візит КУК. АЛЕ! Будь ласка, сумнівайтеся у наших словах і якщо відповідь вас не задовольняє, будь ласка, пишіть до MPNP - офіцер дасть відповідь десь за 2-4 тижні. Будемо дуже вдячні, якщо ви будете ділитися даними відповідями тут у чаті.
-
Так, по SWM. Хіба що звільнитися перед подачею на ЕОІ і покажете попередній досвід 6 місяців у Манітобі. Але то є ризик.
-
Дякуємо за роз‘яснення! У мене немає досвіду роботи в Україні і контракт безтерміновий, хоча 60 балів набираю, тож я можу йти тільки по SWM?
22 Jan 2023, 05:40
9942/236155
20 minutes ago