Імміграція до Манітоби
-
А є хтось хто получив ПР та на федеральному рівні не сдавали тест по тіру 1-3. Кажуть що потім на федеральному рівні все одно тре сдавати,думка навіть у консультантів має розбіжності. Не можу зрозуміти остаточно)
-
А що Ви писали на федеральному рівні ,коли треба результат тесту прикладати?
-
підкажіть, будь ласка , чи правильно я розумію, що по новій програмі для українських родичів, хоч ми і не гарантуємо їх утримувати після отримання ПР, але вони не зможуть після цього претендувати на фінансову допомогу від провінції чи держави в разі потреби?
-
Сорі),я прочитала дві відповіді разом,я бачу вже що то не Ви получили)
-
Підскажіть будь ласка, при завантаженні закардонних паспартів на федеральному етапі, потрібно давати усі сторінки на котрих є візи або штампи для дорослих. Питання, чи потрібно також усі сторінки додавати дитячих паспортів? Бо в історію подорож неповнолітнім дітям не розписується. Чи достатньо першої сторінки та канадської візи?.
-
Тому що дівчинка з центру допомоги новоприбулим радила подавати все разом: GST, Climate and Child Benefits.Заявка повинна піти на 19-й місяць автоматично. Я перевірила свій CRA аккаунт і в мене зазначено 2 дітей. Але я не впевнена, що вона активується, коли прийде час. Думаю, треба дзвонити