Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка ,збираюсь подаватися на ПР по SWM. Teer 3, мову здала, але є одна четвірка. Чи можно подавати з четвіркою , якщо тір 3? Дякую.
-
А є хтось хто получив ПР та на федеральному рівні не сдавали тест по тіру 1-3. Кажуть що потім на федеральному рівні все одно тре сдавати,думка навіть у консультантів має розбіжності. Не можу зрозуміти остаточно)
-
Можна Навіть і без мови по Teer 3 якщо не помиляюсь,але загалом CLB 4 прохідний
-
А що Ви писали на федеральному рівні ,коли треба результат тесту прикладати?
-
Я та мої друзі. Писали в кризову форму, сказали що усі заявки будуть розглянуті до пів року. А взагалі багато хто чекав 4-6 місяців на номінацію
-
Судячи з постів у цьому чаті то так є люди які проходили без мови. IRCC звісно провірить чи ваша робота відповідає teer та все інше,але так це реально
-
Всім привіт!) Чи є тут хтось, хто чекає на номінацію з червня ? 🤔 І чи варто писати в кризову форму якщо чекаємо вже так довго? Чи на провінційному етапі немає кризової форми ? 🤔 Дякую
-
Ви отримаєте ту ж відповідь. Адреса є в вашій заявці, перейдіть до неї там є :"зв"язатись з нами"
-
підкажіть, будь ласка , чи правильно я розумію, що по новій програмі для українських родичів, хоч ми і не гарантуємо їх утримувати після отримання ПР, але вони не зможуть після цього претендувати на фінансову допомогу від провінції чи держави в разі потреби?
-
Скажіть будь ласка як тоді щодо того щоб загалом йти без англійської якщо teer 0-3 ? Я зрозумів так що при teer 0-3 англійська це для додаткових балів.
-
Дякую за відповідь. А можете, будь ласка, дати посилання на кризову якщо у вас є ?
-
Перевірте ваш NOС, там може писати, якій CLB потрібний для вашої спеціальності. Якщо там 5, то офіцер може зацікавитись цим, хоча система пропустить заявку. І переведить ваши оцінки в CLB в калькуляторе
-
Сорі),я прочитала дві відповіді разом,я бачу вже що то не Ви получили)
-
Я переплутав я з серпня чекаю як і друзі
-
Дякую за відповідь
-
Це мається на увазі, що ви знаете мову не гірше, чим це потрібно для цієї професії, тому ви можете і не здавати. Але якщо офіцер запідозрить щось, то може попросити здать мову.
-
Підскажіть будь ласка, при завантаженні закардонних паспартів на федеральному етапі, потрібно давати усі сторінки на котрих є візи або штампи для дорослих. Питання, чи потрібно також усі сторінки додавати дитячих паспортів? Бо в історію подорож неповнолітнім дітям не розписується. Чи достатньо першої сторінки та канадської візи?.
-
Ой, цікаво, чому знову треба? Навіщо тоді взагалі раніше було подаватися? Я теж так зробила, в мене 18-й місяць. Триндец
-
Тому що дівчинка з центру допомоги новоприбулим радила подавати все разом: GST, Climate and Child Benefits.Заявка повинна піти на 19-й місяць автоматично. Я перевірила свій CRA аккаунт і в мене зазначено 2 дітей. Але я не впевнена, що вона активується, коли прийде час. Думаю, треба дзвонити
-
👌🏼 Вчора подав EOI 👋🏼 Сьогодні отримав LAA Це значить, що я пройшов ці бали?
22 Jan 2023, 05:40
99485/230923
15 minutes ago