Імміграція до Манітоби
-
Роботи
-
Повірте, що такі люди не будуть за Вас поручитися, якщо Ви не їх друзі … Тому наводьте таких друзів, дружіть ))) А може просто 6 місяців подати
-
Може бути і ПР, головне, щоб той друг прожив у провінції не менше року і мав стабільний фінансовий стан.
-
Це я підтверджую , вони тратять час по 30 хвилин, щоб просто поспілкуватися, що за друг і т д Тому , бажано, громадянин. Відповідальний. Хто жив і живе в провінції. З хорошою репутацією.
-
Так. Це орієнтовно. Однак, багато хто отримав ПР за 9-10 місяців, включаючи і номінацію в цей термін. Українців поки з пріоритетом розглядають на федеральному етапі
-
чи правильно розумію що це актуальний таймінг через провінційну програму без профілю у Express Entry?
-
А багато хто лише номінацію 6+ місяців уже чекає. Якось так. Прозорих черг немає, тому треба розраховувати на гірше, а як станеться швидше, буде приємний сюрприз.
-
так. я теж бачив вдалі кейси, але поки з того що бачив люди подавались у 2022 у липні -серпні 2023 отримали. основна маса підїхала у 2023. Потроху всі облаштувались і почали відповідати критеріям тому може бути довше.
-
але хіба це спонсортсво і вони повинні надавати фінансову інформацію і т.п.? наприклад, special measures потребує від аппліканата 60 балів + settlement funds; якщо все виконано, не зрозуміло чому ще друзям надавати фінанси; але ОК, вже буде видно в апплікації самій що потрібно
-
А які документи потрібні будуть, підкажіть будь ласка
-
immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2015/04/settlement-plan-part-2.pdf приблизно така форма для supporter (можливо це застаріла форма), якщо комусь цікаво
-
Дякую! А такого типу документи має відправляти і supporter від свого імені також чи просто вони мають бути у головного апліканта?
-
Добрий вечір Допоможіть, будь ласка, розібратися. Через пошук чіткої відповіді на запитання не знайшов Подався на EOI, хочу зрозуміти скільки у мене балів Factor 5: Adaptability Є пункт у Connection: Попередня робота в Manitoba (6 місяців або більше) - 100 балів Manitoba demand: Ongoing employment в Manitoba для 6 місяців або більше з long-termjob offer from the same employer - 500 балів При підрахунку плюсувати обидва пункти (600 балів) чи тільки Manitoba Demand (500 балів)? Дякую
-
Посиділа я і трохи порахувала... Якщо провінція дає 10 000 номінацій на рік/12=833 обробити за місяць. 833/10 робітників=83 номінації на людину/міс. 83/24роб.дня~4номінації на день. При 8 годинному робочому дню/4=2 години на розгляд однієї справи. Тобто виглядає "в загальних цифрах страшно", а в реальному житті виходить, що це все більш ніж реально, і чому такі затримкі-незрозуміло....
-
Hi, i don't feeling well, i call in sick for my shift, ось як це працює в держ. установах, працюю там, знаю))
-
хм, колега пропонував роботу у CFS, старт 33,5$\h, я б не сказав що зарплата мала))
-
Доброго вечора всім. Чи хтось знає чи можу я надати запрошення своїй родичці, якщо я ще не маю ПІАРУ. Вона не встигла зробити візу по CUAET але хоче в Канаду.
-
crazy ukrainians 😄
-
Та в мене товариш працює теж "там десь". За пів дня зробив 20 справ, а на нього стали колеги коситись, то він перепитав у начальниці, скільки треба робити в день. Каже "як 4-5 зробиш, то це супер"....
-
Ми не завіряли, а закачували відразу.
22 Jan 2023, 05:40
99624/229576
about 2 hours ago