Імміграція до Манітоби
-
але хіба це спонсортсво і вони повинні надавати фінансову інформацію і т.п.? наприклад, special measures потребує від аппліканата 60 балів + settlement funds; якщо все виконано, не зрозуміло чому ще друзям надавати фінанси; але ОК, вже буде видно в апплікації самій що потрібно
-
Добрий вечір Допоможіть, будь ласка, розібратися. Через пошук чіткої відповіді на запитання не знайшов Подався на EOI, хочу зрозуміти скільки у мене балів Factor 5: Adaptability Є пункт у Connection: Попередня робота в Manitoba (6 місяців або більше) - 100 балів Manitoba demand: Ongoing employment в Manitoba для 6 місяців або більше з long-termjob offer from the same employer - 500 балів При підрахунку плюсувати обидва пункти (600 балів) чи тільки Manitoba Demand (500 балів)? Дякую
-
Посиділа я і трохи порахувала... Якщо провінція дає 10 000 номінацій на рік/12=833 обробити за місяць. 833/10 робітників=83 номінації на людину/міс. 83/24роб.дня~4номінації на день. При 8 годинному робочому дню/4=2 години на розгляд однієї справи. Тобто виглядає "в загальних цифрах страшно", а в реальному житті виходить, що це все більш ніж реально, і чому такі затримкі-незрозуміло....
-
Доброго вечора всім. Чи хтось знає чи можу я надати запрошення своїй родичці, якщо я ще не маю ПІАРУ. Вона не встигла зробити візу по CUAET але хоче в Канаду.
-
24 робочих дня? В Манітобі? 2 години на розгляд справи???? Ви жартуєте. Тобто за дві години перевірити кримінал чек через Інтерпол, 5 eyes , досвід роботи в умовний крамниці в Україні чи фабриці в Польщі, подзвонити роботодавцю . Якщо знаєте такого супермена, пришліть контакти
-
А це вже цікаво 🤔
-
Я десь так і думала)