Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, якщо випаде супер шанс і отримаєш безкоштовний квиток до Канади - зазвичай це рейси з пересадками? (Можливо хтось знає)
-
Якщо ви заїхали після 24 лютого і маєте Dia.pl через аплікацію Mobywatel ,то проблем не повинно бути
-
Так. Приклад. Людина працює на компанію фултайм, але в контракті чітко пише дата завершення контракту 31 березня 2023. У січні людина вже зможе податися, бо матиме зв'язок із провінцією, відпрацювавши 6 місяців. Освіта та досвід роботи в Україні також є. Набирає 60+ балів. Англійська вже здана IELTS 6,5 (приїхала із рівнем 4, але з червня по жовтень вчила англійську кожен день, це врахуйте, що жінка тут сама, 2 дітей, 6 та 10 років).
-
Всім доброго дня, підкажіть, будь ласка: усю процедуру отримання документів очікував у Польщі, маю Песель УКР, але вичерпав дозволений термін знаходження на території ЄС (90 днів). Білет на літак купили з Франції, Париж. Питання наступне: чи матиму я проблеми із в'їздом до Франції, чи наразі це не перевіряється?
-
Отримав дуже багато запитань у приват. Постараюся всім відповісти, бо з неділі був у відрядженні, особистий телефон просто лишив дома :) Відпочив трохи від соц мереж та телеграму.
-
Потрібно мати короткотерміновий контракт, не безтерміновий?
-
Потрібно продати диплом бакалавра та виписку до нього. Самого диплому магістра, де вказано, що ви вчилися 1 рік, не достатньо.
-
Система автоматично вас відбиратиме. Знову ж таки для спеціальної вибірки ви повинні відповідати певним критеріям. Всі, хто працює на сьогодні у Канаді фултайм і не має короткотермінового контракту, швидше за все будуть відібрані системою для участі у SWM, а не в окрему вибірку. Я вже постив кілька прикладів, як попасти в окрему вибірку, але не старайтеся обманути систему. Шансів для аплікантів, які не мають освіти та не можуть підтвердити досвід роботи поза Канадою, більше саме при подачі через SWM.
-
Підкажіть, будь ласка, у мене диплом спеціаліста, але без додатка (додаток втрачено) далі навчався на магістра один рік. Додаток є. Чи вистачить цього додатка для подачі на номінацію, чи треба відновлювати додаток фахівця (адже у додатку до магістра лише годинник та предмети за 1 рік).
-
Якщо ви в Австрії були 6 місяців без 1 дня то є місяці по 31 дню і можливе врахування ,що навіть на день більше ніж пів року.я в Чехії отримувала візу ,то по кількості днів прописували,уточніть можливо й Канада так порахує
-
Скажіть, будь ласка, а коли подаєшся на MPNP за спеціальною програмою для українців, чи потрібно це вказувати при подачі, чи система автоматично відбиратиме якщо відповідаєш критеріям?
-
І обов’язково ще ж мати 13000 Кад?
-
Дуже дякую, маю безтерміновий контракт. То я можу йти по цій програмі.
-
Так, але тільки якщо ви не маєте безтермінового контракту. Якщо ви подаєтеся і вказуєте , що працюєте і маєте довготривалий контракт, то система вас закине на SWM
-
Теж права були тимчасові, на 2 роки, але обміняв без питань
-
У вас два роки вже пройшло?Термін дії скінчився?
-
А блін, у вас права на два роки, тоді я не знаю як правильно 😕
-
Так коли 2 роки буде то у них закінчиться термін дії, чи дадуть на такі?)
-
Я думаю не дадуть 😆 чекайте поки два роки виповниться
-
Підкажіть будь ласка сертифікованого перекладача у Winnipeg?
22 Jan 2023, 05:40
9966/236146
44 minutes ago