Імміграція до Манітоби
-
Ви просто зовсім не розумієте складності роботи, вам вище вже все розписали. Один запит з бази данних це одне. Перевірка файла апліканта не може мати часового проміжку. Бо не має офіцер МПНП доступу до українських баз данних
-
Погано, що немає. Дуже погано. Люди надіються, чекають, а строків немає…
-
Формальних термінів встановлено немає.
-
Чи не встановити кінесні строки для віз?
-
Я особисто тут говорила, що за 2 години переглянути і уточнити всю інфо на номінацію неможливо. Але було б круто якби вони вкладались у заявлені ліміти.🤷🏻♀️
-
Сьогодні спілкувався із кількома директорами різних департаментів City of Winnipeg, якраз питав як новоприбулим потрапити на роботи рівня project Manager. От що можу сказати? Тільки те, що резюме українці подають дуже мало до City of Winnipeg, а співбесіди проходять ще менша кількість. Або не вірять у свій професіоналізм або бояться подаватися у такі структури. Тому потрібно стукати у всі двері, і бажано ногами, щоб відчиняли.
-
Тим більше в такій життєво важливій справі як імміграція
-
Ну пишіть до MLA, міністра імміграції провінції, хай прискорять розгляд і сам процес. А нечемних і повільних офіцерів накажуть. Дитячий садок якийсь. Хоч хтось із тих, хто тут чекає на номінацію понад 6 місяців, писав скаргу до MLA?
-
Так хоч не треба ересь писати, що так і треба. І це нормально. Майте совість.
-
🫡🤐🙈😅
-
Так, у провінції є дуже обмежені фінансові можливості набрати багато штату. Це також спричиняє затримці
-
Посмійтеся. В когось люди без сімей , не можуть зєднатисяі немає навіть надії і відповіді, а Вам смішно. Смійтеся на здоровʼя, якщо не стидно.
-
Там набагато більше, ніж 10 офіцерів
-
Три останні дні бурління народних мас, куди ви всі спішите. Пів року номінація, ну хай рік федеральний розгляд. Часу більш ніж достатньо на все, а там і ворк перміт на крайняк можна продовжити. Ходи собі на роботу і тішся вихідними. Таке ніби як моя баба казала ''.... на сконанє''
-
тоді взагалі "печаль"...
-
Написали, в суд подали, ясно, але образливо, коли деякі люди кажуть, що це все нормально. Це дуже дуже ненормально
-
Ще грудень не почався :) як кажуть, курчат по осені рахують. У квітні 2024 побачимо реальну кількість новоприбулих.
-
хто хотів-той вже прибув. не бачу я 8 тисяч нових...
-
Успіху.
-
Ну я вас можу заспокоїти, що ви нічого не платили (хіба вам не повернули гроші за аплікацію?). Я вже писав, що є певний процес, і багато аплікацій потребують додаткових запитань та інформації.
22 Jan 2023, 05:40
99705/230720
42 minutes ago