Імміграція до Манітоби
-
Система добре все рахує :)
-
Обов'язково через кілька днів зайдіть у портал, там може бути biometric collection letter, дехто чомусь не отримав цей лист на пошту.
-
Заходжу регулярно щоб не пропустити оновлення. Два дні тому отримав лист що анкету і оплату отримали, та передають відповідальній людині, а вчора був лист що підтвердження оплати біометрії так і не отримали(просили знову надіслати їм ресіпт)
-
Яка зараз вартість біометріі на пр?
-
$85
-
Круто , так а то що ти коли летiв здавав бiометрiю то похер ?
-
а можна подавати неофіційну роботу на номінацію?
-
Ну напишіть скаргу до IRCC ) Декому зараховують біометрію, декому ні. If you apply for permanent residence on or after June 14, 2023. You need to give your biometrics, even if you gave them in the last 10 years. As of June 14, 2023, we're resuming biometrics collection for all permanent residence applicants.
-
Якщо ви толерантні до ризику. А раптом офіцер дасть запит у відповідне посольство для перевірки? І там будуть зв'язуватися із тим, хто вам видав ту довідку? Чи підтвердить та особа? Деколи просять надати довідку із податкових тощо, особливо, якщо це європейські країни
-
Через кілька днів чи тижнів вам прийде лист, де будуть просити надати фото для ПР карток, через портал.
-
Доброго ранку. Є питання, бо трохи заплуталась. Отримали листа IRCC Permanent Residence Confirmation Portal / IRCC Portail de la confirmation de résidence permanente щодо підтвердження інформаціі. Я запитувану інформацію відправила через відповісти на лист. Питання наступне, після відправлення чекати ще одного листа з доступом на портал, чи намагатися зразу реєструватися і заповнювати дані?
-
та то я запитав тільки. Бо я не представляю як умови з ФОП підтвердити, не кажучи вже про неофіціні. В мене то таких і немає, тільки фоп та аспіратнтура, але вона наче рахується як 0.5 ставки. Бо інші 0.5 рахуються як навчання.
-
Дякую. Бо лист прикріплений до цього листа мене запутав.
-
До Бога на скаргу))) Це ті нюанси про які тут вчора говорили, багато чого треба там можна і треба зробити краще, так собі система на 3 з плюсом А по кастомер Френдли то і на 2 + Але маємо те що маємо… Поки так
-
добрий день, підкажіть будь ласка, проходження медкомісії платне чи безкоштовне зараз?
-
Може хтось здавав мед комісію в Україні, в Київі ? Чомусь тел номери не відповідають.
-
У Манітобі безкоштовне!
-
От не подумав )
-
Ох, а можете додати ще пункт для тих кому цікаво побачити результат? 😅
-
А відносно пілотної програми? Хоча не думаю що вона дуже масова
22 Jan 2023, 05:40
99750/234085
12 minutes ago