Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Є питання, бо трохи заплуталась. Отримали листа IRCC Permanent Residence Confirmation Portal / IRCC Portail de la confirmation de résidence permanente щодо підтвердження інформаціі. Я запитувану інформацію відправила через відповісти на лист. Питання наступне, після відправлення чекати ще одного листа з доступом на портал, чи намагатися зразу реєструватися і заповнювати дані?
-
До моменту, коли почалось щось незрозуміле із прохідним балом, планували SWM. Тепер задумуємось про SWO
-
Доброго ранку , маленький апдейт по моій ситуаціі , якраз для тих, хто каже , що вже довго чекає на номінацію чи федеральний рівень. Ідемо по EE через підтримку КУК. Я на федеральному, розгляд іде вже 10.5 місяців, причому спочатку майже нічого не рухалося, десь з серпня зарухалося і вчора прислали дозапит ще раз показати фінанси на рахунках з формулюванням ʼwe are completing your application’. Отже, не знаю, скільки ще часу пройде після того, як подам нові документи, але таки виходить, що рік очікування в нас точно. На номінацію перед цим я чекала 4 місяці.
-
Останнім часом було 685-720, потім 785, тепер 809