Імміграція до Манітоби
-
У Манітобі безкоштовне!
-
От не подумав )
-
Ох, а можете додати ще пункт для тих кому цікаво побачити результат? 😅
-
А відносно пілотної програми? Хоча не думаю що вона дуже масова
-
Апліканти КУК, голосуйте також, ви до ЕЕ належите 😁
-
До моменту, коли почалось щось незрозуміле із прохідним балом, планували SWM. Тепер задумуємось про SWO
-
Доброго ранку , маленький апдейт по моій ситуаціі , якраз для тих, хто каже , що вже довго чекає на номінацію чи федеральний рівень. Ідемо по EE через підтримку КУК. Я на федеральному, розгляд іде вже 10.5 місяців, причому спочатку майже нічого не рухалося, десь з серпня зарухалося і вчора прислали дозапит ще раз показати фінанси на рахунках з формулюванням ʼwe are completing your application’. Отже, не знаю, скільки ще часу пройде після того, як подам нові документи, але таки виходить, що рік очікування в нас точно. На номінацію перед цим я чекала 4 місяці.
-
Вже пройшли на наступний етап?
-
Останнім часом було 685-720, потім 785, тепер 809
-
А можете прояснити, що саме з прохідним балом? Бо я ще не вникала в деталі.
-
Так. Тому що люди вчать мову отримують досвід і це додає балів. Місцева освіта також
-
Думаю далі буде ще тяжче, на жаль
-
Багато людей подає заявки. Якщо ті хто падають мають освіту,досвід та гарні бали з мови,то вони і формують пул. Тобто я маю надати 100 запрошень і вибираю 100 людей з найвищим балом. Чим більше людей з високим балом тим тяжче
-
Я думаю, це через великий наплив іноземних студентів, у них через навчання в Манітобі виходять вищі бали.
-
Я минулого року працювала в коледжі і в якийсь момент коледж почав набирати в 2-3 рази більше іноземних студентів, ніж набирав до цього. Там короткі навчальні програми до року. Коли вони закінчать навчання і відпрацюють 6 міс вони також почнуть подаватись і відповідно бали будуть лише рости. А таких коледжів в Манітобі не один.
-
Я не впевнена,але знається, що до року програма не дає можливості клейміть бали.
-
Тоді ще є шанс, що згодом бал буде падати
-
Наскільки я знаю, то зараз це можливо лиш для тих, хто ще в Україні. За деталями запитайте у @western9
-
А як саме можна заручитися підтримкою КУК для EE не підкажете?
-
Тобто спочатку подаюсь на новий ВП і після отримання вже намагаюсь зробити нову візу(на підставах що є новий ВП)?
22 Jan 2023, 05:40
99766/229721
12 minutes ago