Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, а коли подаєшся на MPNP за спеціальною програмою для українців, чи потрібно це вказувати при подачі, чи система автоматично відбиратиме якщо відповідаєш критеріям?
-
І обов’язково ще ж мати 13000 Кад?
-
Дуже дякую, маю безтерміновий контракт. То я можу йти по цій програмі.
-
Так, але тільки якщо ви не маєте безтермінового контракту. Якщо ви подаєтеся і вказуєте , що працюєте і маєте довготривалий контракт, то система вас закине на SWM
-
Теж права були тимчасові, на 2 роки, але обміняв без питань
-
У вас два роки вже пройшло?Термін дії скінчився?
-
А блін, у вас права на два роки, тоді я не знаю як правильно 😕
-
Так коли 2 роки буде то у них закінчиться термін дії, чи дадуть на такі?)
-
Я думаю не дадуть 😆 чекайте поки два роки виповниться
-
Підкажіть будь ласка сертифікованого перекладача у Winnipeg?
-
Kindergarten
-
То дадуть нормальне посвідчення водія на 1.5 роки чи всеодно пересдавати?(
-
Зараховують на досвід повні роки, тобто 1,5 - це все ще один, 8 місяців - це нуль
-
Не залишитеся, від аеропорту 500 метрів починаються готелі Hilton, Victoria Inn, ... Всі вони селять українців по КУЕТ. Можете їхати на таксі, яке там поряд стоїть, можна на стійці з соняшниками є номери телефонів готелів і є телефон, дзвонити через 8 і номер телефону. Ще ходять автобуси 15 і 20 3,10$ , або попроситися можуть довести і так. Без англійської це все робили три тижні тому
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка якщо подаватися на номінацію через SWO, то можна працювати на одного роботодавця, якщо зв’язок з провінцією це робота?
-
Апну це питання, маю 1.5 роки стажу, як то зарахують, чекати доки йому пару днів лишиться чи всеодно все наново?
-
Підстава перебування і праці в Канаді після закінчення візи є дозвіл на працю. Тому нема ніякої різниці чи відкриа робоча віза
-
Коли вже подалися на PR і чекаєте, то можно на цій підставі податися на продовження
-
А якщо віза Worker і до того часу як заявка буде розглянута, вона просто закінчиться? Пакуєш речі і до дому? Чи можливо якось подовжувати візу? Ворк перміт знаю, що можна подовжувати, а от що робити в такому випадку - загадка.
-
Але про всяк випадок потрібно бути готовим до різних запитань від офіцера. Деколи дуже дивні питання бувають 😁
22 Jan 2023, 05:40
9976/236155
28 minutes ago