Імміграція до Манітоби
-
То як, вам треба відробити пів року і влаштовуватись на іншу роботу одразу?
-
Головне повідомити, вони там лояльно ставляться до таких речей.
-
Максимальний строк на одного і того ж самого роботодавця - 6 місяців? Чи 12
-
Буває і печальненько. Забронював чергу в консульство, прийшло підтвердження. Я одразу забронював квитки на літак і проживання. А на наступний день зранку прийшло нове повідомлення про перенесення запису у консульстві на одинь тиждень вперед🙁
-
Повідомив одразу як отримав лист. Дякую, буду мати надію що все гуд
-
А при чому квоти? ЕОІ ж все одно там будуть і кількість буде тільки збільшуватись
-
Після нового року впаде, будуть нові квоти
-
В туродвій є запис? Якщо ж це тож вважається підтвердження досвіду
-
6 дає 89/100 вже
-
В мене англ 6, дали 767 здається
-
Не переживайте) Я теж, це ще ми не так довго чекаємо 😅
-
З серпня місяця🫨
-
Я сама не розумію як так сталось, за вік дали максимум і за освіту Досвіду до Канади взагалі нема, англійська теж низький бал
-
Притому шо у них є певна кількість номінацій на рік поможму 11к но точної не пам’ятаю , тому на початок року бал низький і номінації дають всім притомним за місяць а під кінцеь року пояси затягуються і швидше дадуть привабливішим для провінції кандидатам, тому росте бал і є люди які пройшли але довго чекають. Минулого року під кінець 2022 також бал Був в районі 800
-
Як вдалось заклеймити стільки балів?
-
А Ви скільки вже чекаєте?
-
Доброго дня) а є якась інфа який ліміт в цьому році по номінаціях? Дякую наперед:)
-
в мене 820, без досвіду результат з мови не гарний, 6 середній по айлс
-
Я памʼятаю, коли подавалася на федеральний етап, то прикріпляла датовані та підписані фото. Вони знову повторюють запит на інші фото? Чи можна відправляти ті самі?
-
Та да) я вже бачу, що люди чекають з травня🥲 Дуже хотілось би під новий рік подаруночок 😂
22 Jan 2023, 05:40
99842/230363
less than a minute ago