Імміграція до Манітоби
-
Максимальний строк на одного і того ж самого роботодавця - 6 місяців? Чи 12
-
Буває і печальненько. Забронював чергу в консульство, прийшло підтвердження. Я одразу забронював квитки на літак і проживання. А на наступний день зранку прийшло нове повідомлення про перенесення запису у консульстві на одинь тиждень вперед🙁
-
В мене англ 6, дали 767 здається
-
Притому шо у них є певна кількість номінацій на рік поможму 11к но точної не пам’ятаю , тому на початок року бал низький і номінації дають всім притомним за місяць а під кінцеь року пояси затягуються і швидше дадуть привабливішим для провінції кандидатам, тому росте бал і є люди які пройшли але довго чекають. Минулого року під кінець 2022 також бал Був в районі 800
-
Як вдалось заклеймити стільки балів?
-
Я памʼятаю, коли подавалася на федеральний етап, то прикріпляла датовані та підписані фото. Вони знову повторюють запит на інші фото? Чи можна відправляти ті самі?
-
Якщо йти по SWO можна просто самому звільнитися через 6 місяців? Чи треба звільнитися з якихось поважних причин? Якщо звільнився сам через 6 місяців, подався на підтримку провінції по SWO, а через 2-3 місяця знайшов нову роботу? Тоді офіцери можуть перевести на SWM?