Імміграція до Манітоби
-
Притому шо у них є певна кількість номінацій на рік поможму 11к но точної не пам’ятаю , тому на початок року бал низький і номінації дають всім притомним за місяць а під кінцеь року пояси затягуються і швидше дадуть привабливішим для провінції кандидатам, тому росте бал і є люди які пройшли але довго чекають. Минулого року під кінець 2022 також бал Був в районі 800
-
Як вдалось заклеймити стільки балів?
-
Я памʼятаю, коли подавалася на федеральний етап, то прикріпляла датовані та підписані фото. Вони знову повторюють запит на інші фото? Чи можна відправляти ті самі?
-
Якщо йти по SWO можна просто самому звільнитися через 6 місяців? Чи треба звільнитися з якихось поважних причин? Якщо звільнився сам через 6 місяців, подався на підтримку провінції по SWO, а через 2-3 місяця знайшов нову роботу? Тоді офіцери можуть перевести на SWM?
-
Доброго дня)щось я тепер розгубилася,за якою програмою нам краще йти.. Англійська CELPIP 5-5-6-5 По таблиці 74 бали Працюємо вдвох Гроші для SWO є Роботодавець може надати і короткостроковий,і довгостроковий контракт. Хотіли по SWM,щоб більше вільних грошей було,тепер думаю🧐
-
Доброго дня. Підкажіть шо робити якщо не пройшов зацікавленість по балах? Наново заповнювати чи просто чекати і воно автоматично підтягне якщо бал впаде?
-
Як на мене, SWO краще. Можна не боятися що звільнять, а потім мусишь знайти роботу за 30-60 днів та щей отримати на неї ОК від офіцерів. А якщо не знайщов? Або знайщов з зарплатою ніжче ніж попередня робота і офіцер сказав що це не ОК? І все, треба починати весь процес спочатку. Страшно.
-
І ще підкажіть чи треба буде додавати виписки по рахунках НЕ головного апліканта якщо він не працює?