Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви втратили оригінали і вам надали замість них оці документи, то ще можна було б взяти лист-пояснення від університету, на кшталт "Через те що документи були втрачені згідно такої-то причини, ми (університет такий-то) даним листом затверджужємо, що видали такі-то копії для підтвердження того, що такий-то у нас вчився в такий-то період і отримав таку-то освіту" Ну і там уже всі печатки і підписи🤔 Я б так робила😅 Я б у них взяла максимально можливу кількість паперів для підтвердження що я була там студенткою.
-
Знаю що не потрібна оцінка ВЕС. Щодо копії, то краще вам тут підкажуть з КУК🤔 Якщо це копії завірені університетом на офіційних бланках, то чому б ні. Якщо це просто ксерокси оригіналу, то навряд. Але це мої особисті домисли і судження. Краще тегніть у своєму питанні пана Wes🙈
-
Оцінка від ВЕС потрібна в разі якщо у вас буде йти процес через ЕЕ. Тоді треба точно. Тоді точно варто вам передзвонити у іміджевий центр і порадитись щ ними. Може вони можуть піти на поступки у такий то час, у людей деяких же ж документи пропали під час війни - це ж мають мати архіви.