Імміграція до Манітоби
-
Дякую)
-
Якщо отримала новий паспорт і хочу подати на візу (на ворк перміт вже подала), і інформація на подачу цієї візи і на візу по куает в дечому відрізнятиметься? помилки були в датах попередньої роботи писала на рахунок цієї помилки в IRCC і чи можливо якось виправити, вони відповіли що це не має вже ніякого значення
-
Вітаємо, Oleksandr Matsola! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Дивлюсь зараз на виборку за вересень, там відібрали по SWM біля 300 осіб, на зараз отбирають біля 100 що підвищує бал. Моє питання полягає чи є надія що у грудні чи у листопаді будуть виборки з великою кількістю осіб чи ліміти вже витрачено на цій рік?
-
Добрий вечір, підкажіть, маю робочий контракт (Макдон) в якому вказано, що я рахуюсь тимчасовим працівником, 4 періоди по 90 днів, питання, як я відпрацюю 6 місяців, це буде рахуватися як непреривний стаж щоб потім податись по swo? Чи це окремі періоди роботи по три місяці?
-
А шо значить «за підтримки КУК»? Конгрес українців що якусь програму висунув чи то по блату?😂
-
Так, виявляється можуть. І я розумію чому, бо рік вже розглядають ту заявку і могло багато чого змінитись. З іншого боку цей запит мене дещо сконфузив, бо формулювання ʼto make sure you have enough funds to settle in Canada upon arrival’ мʼяко кажучи протирічить логіці, коли людина тут вже майже півтора року живе.
-
Вітаємо, Wadymstone! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Тільки зараз помітила, що у аплікації на новий ворк перміт було три місця для вказання попередніх місць робіт. Я вказала роботу що маю зараз в Канаді і останню що мала перед Канадою.. Більше нічого не вказувала 🫣 Зараз зайшла податися на візу, бачу теж три місця для вказання попередніх робіт Що робити? Вказувати як було на ворк перміт чи додати ще одну попередню роботу?😳