Імміграція до Манітоби
-
Статус тимчасового резидента був 5 місяців. Дякую за відповідь!
-
Тобто якщо до моменту закінчення терміну візи номеру немає - валізи і до дому?
-
вдячний!
-
Доброго дня, маю питання, можливо хтось зможе відповісти: Маю Worker візу, якщо я подаюсь на ПР і поки моя заявка обробляється, термін дії моєї візи закінчується, я можу якимось чином подовжити її опираючись на той факт, що я подав заявку на ПР і вона в процесі розгляду?
-
Підскажіть будь ласка бо я заплуталась. До Канади була в Австрії без одного дня пів року( 7го приїхала до Австрії, 6го через 6 місяців до Канади). Статус тимчасового перебування отримала там ще через місяць. Заїхала по безвізу Саме питання- чи потрібно мені буде робити справку з несудимості з Австрії для пр? Бо вроді не пів року( а той 1н день хто його зна не впевнена). + офіційне перебування пізніше почалось. Я заплуталась. Хтось зтикався з таким?
-
Доброго дня! Прибули по програмі CUAET. Після продовження строку дії паспорту дитині (4 роки) подали на visitor record visa, але вже місяць немає жодної відповіді... Підкажіть будь ласка як можна прискорити процес? І ще, дитині видали в аеропорту study permit,який очевидно теж закінчився..як на нього подати дитину або знову отримати його, якщо дитина ніде не вчиться?!
-
Доброго дня. Чи подавався хтось, хто прибув по foil-less visa, на нову візу? Цікавить, які дані вводили в розділі "Details of Visit to Canada". Purpose of my visit: "Returning Worker" чи "Visit" ? Name, address, and relationship of any person or institution I will visit: Тут взагалі не зрозуміло :) Ставити своє ім'я, що приїду сам до себе? Чи адресу поточного роботодавця? Буду вдячний за відповідь, якщо хтось вже з цим стикнувся.
-
У мене також таке,на роботу хочу вже
-
Вибачте, але цей чат по іншій тематиці. І ваше повідомлення тут вже було. Будь ласка не дублюйте свої повідомлення у двох чатах. Люди тут майже одні і ті ж.
-
Привіт. скажіть будь ласка з якого віку беруть в школу дитину? якщо дитині зараз 5 років 8 місяців. а 6 виповниться в лютому. то піде в школу чи ще потрібен садочок? Дякую.
-