Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, по такій ситуації, зараз на федеральному етапі, сину 19 років, паспорт закінчується червні цього року. Коли почали подаватись на ПР було ще багато часу, була надія що встигнемо отримати ПР, але зараз зрозуміло що ні, бо навіть ще не отримали АОР. Зробити паспорт немає можливості бо коли виїзжали з України ще не був на обліку, і зараз у резерв плюс показує не на обліку треба прибути у місцевий ТЦК. Скажіть будь ласка що робити в данній ситуації, і як після закінчення Ворк Перміта, залишатись легально у Канаді?
-
СКАжіть, будь ласка, чи правда якщо на федеральному етапі змінювати роботу з номінацією SWM, то тоді моя аплікація може бути відкладена на півроку?
-
Доброго дня хто в новім році вʼє жав в Канаду чи дають ворк перміт в еропорту
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка так як збільшився час очікування АОР (вже більше 4ох місяців🤦♀️), я вирішила що треба до 31 березня податися на нові ворк перміти, бо в нас до жовтня вони. Підкажіть як робити з візітор рекордс для дітей? Я спочатку повинна отримати наші воркперміти, а потім вже подаватися дітям? Або я можу податися на всі одразу і на ворк перміти і на візітор для дітей? Dmytro @western9 дякую
-
Дякую
-
Додам до питання Скажіть, чи можна подати на візітор дитині після 31 березня? Чи не буде проблем? Дитині треба зробити новий паспорт і не встигнемо до 31 березня
-
Якщо у батьків буде ворк перміт то зможете
-
Дякую.так Ви прави