Імміграція до Манітоби
-
А де можна знайти зразок reconsideration letter?
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Заработок от 900 $/месяц Сфера-Арбитраж криптовалют 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 18+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @VictorHRI
-
У нас теж таке було восени. Ми дзвонили в Manitoba Healthcare, нам сказали, що ми не перші з таким питанням, і що то був якийсь збій. Надіслали на імейл підтвердження, що картки дійсні. Через деякий час,коли знову пішли до лікаря,все працювало . Перміти не міняли з моменту прибуття до Канади.
-
@banofbot
-
Ніде не бачив, думаю в довільній формі
-
Я знайшла офіційну інформацію що сік лів може бути до 27 неділь за останні 52 неділі, тому ні, це не дізебіліті.
-
Я знайшов інструкції для продовження ворк перміту, але маю декліька питань, можливо, хтось поноволював або ж просто знає відповіді. 1. Ми знамли рестрікшени, тому що робота з дітьми. Коли видадуть новий, він буде одразу без рестрікшенів чи потріно буде знімати їх заново? Ми проходили всі мед екзамен по приїзду (липень-серпень 2022), чи потрбіно буде проходити знову? Якщо дадуть з рестрішкенами, то чи буде дійсний минулий ворк перміт поки ще знмаємо ці рестрішкени? (тому що як бути з роботою?) UPD. бачу на цій же сторінці “If you’ve undergone a medical exam, answer “Yes” when asked Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? We strongly recommend you do this if you’re asking us to remove the job restrictions on your work permit. This ensures there’s a place to upload proof of a medical exam in your document checklist. Make sure to include the IME or UMI number from your completed medical exam.” Тобто потрібно пройти мед екзамен знову щоб одразу запросити зняті рестрікшени? 2. Де потірбно оновити дані про воркперміт (і чи потрібно їх взагалі десь оноволювати). Ми вже отримали номінацію і подалися на федеральний рівень, але ще не отримали номер файлу. 3. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
На прохідний😉
-
Потрібна довідка про несудимість з Німеччини та Румунії. Можливо хто замовляв? Де їх шукати?
-
Дякую
-
Вітаю! Мене звати Василина, і я фахівець із маркетингу. Ми надаємо широкий спектр послуг для зростання ваших продажів і охоплень: 1. Таргетована реклама 2. Google реклама 3. Розробка сайтів 4. SMM 5. SEO Зв'яжіться зі мною в особистих повідомленнях для отримання безкоштовної консультації.