Імміграція до Манітоби
-
Чоловік повинен буде здати біометрію та медогляд, якщо був поза Канадою понад 12 місяців. IRCC самостійно все напише, але вам потрібно повідомити про зміну адреси неголовного апліканта. Дехто вже під час порталу 1 вказує , що чоловік не в Канаді. Тоді вже буде запит на медогляд та імміграційну візу потім.
-
Ви подавалися через SWM де була чітка умова,6 + місяців і продовжувати працювати на того самого роботодавця.Получили ви SWO тільки тому що українцям робили виключення.По умовах SWO мають бути кошти на рахунку,якщо вони є то тоді інша історія але якщо їх немає будите писати письмо пояснення та прикладати пайстаби з роботи,де буде видно що ви не працювали.Розумієте, тут ви вже повинні самі себе захистити якщо в них будуть питання,тому подумайте 10 разів чи треба це робити.Підкреслює це тільки якщо у вас немає 10к на людини.Вище пан WES писав про це.
-
🔫 @sofiiyyy77 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @let_console_log, @VoTetiana, NY, @Kseniya_CPO, Olena, @Lanitalana7, @Horik15, Viktoriia Voievodska, @Mariia_Chorna, @blyskunka Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 @shatochina_21 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @let_console_log, @Lanitalana7, NY, @VoTetiana, @Kseniya_CPO, Olena, @Horik15, Viktoriia Voievodska, @Mariia_Chorna, @Mariaa589 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Щиро дякую! Wes, будь ласка, ще до Вас кілька запитань 😎 За оцим посиланням що є тут у групі: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html Не має розділу стосовно зміни проживання для не основного апліканта, тому напевно треба писати листа щодо зміни проживання у ворді і завантажити його? І чи можна відразу кілька різних видів документів додавати? наприклад витяг про не судимість,бо від попереднього рік пройшов. Дякую наперед!
-
Ого, я такого листа від IRCC не отримував. Була автоматична розсилка, про те що заявка прийнята і я мушу чекати AOR. Ніяких контактів щоб зв'язатися з ними не маю. Наприклад в мене адреса проживання вже змінилася, у зв'язку з переїздом. Теж не знаю як повідомити. Тут писали, що як буде якийсь портал 1 тоді це вказувати.
-
У закріплених повідомленнях є шаблони для IRCC емейлів
-
Можна в особисті написати ?